“Meget bra”
Anmeldelse av Oscar Brasserie

Oscar Brasserie
Vurdert som nr. 9 av 68 Restauranter i Porsgrunn
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Fortreffelig mat drikke og atmosfære porsgrunns beste. Billig mye for pengene.
Kan på det sterkeste anbefale dette stedet pizza begynner på 99 nok slå denn

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 283chriso

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Trolig beste kebab i byen😋. Pita brød med sesam frø på er noe for seg selv: lett, sprø og jammy. Alltid ferske varer, masse grønt om du vil. God vin har de også. Meget hyggelig betjening. Vi føles oss altid velkomne.

Takk, daliad427
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig servitør gir en «stjerne» men jeg tror ikke vi har spist så dårlig mat på lenge. Vi angret på at vi ikke dro ned til brygga.

Takk, Lotta67
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Selve lokalet er litt slitent, men kvaliteten på maten er veldig bra, og det er alltid god service samt gode priser og fleksible servitører som oppfyller kundens ønsker. Det er gatekjøkken med hamburgere, pizza og kebab tilknyttet restauranten, og man kan bestille fra vegge steder. Tapasen var veldig bra, og de fyller på om du ikke blir mett. Rullekebaben med fersklaget brød fikk terningkast 6 i lokalavisa nylig. Varmt ventebrød med ulike dipper serveres til hovedretter. Vår sønn på 1.5 liker seg godt her..

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 702oveh
Anmeldt 10. november 2019

Her har de porsgrunns beste mat. Det er helt magisk. Her kan jeg varmt anbefale en lunsj eller bedre middag . Ikke minst de er veldig hyggelig og servise instillte.

Dato for besøk: november 2019
Takk, VidarLangangen

Reisende som så på Oscar Brasserie, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune

Har du vært i Oscar Brasserie? Del dine erfaringer!