Har bodd på Comfort Hotell i Porsgrunn flere ganger siste månedene. Alltid møtt av smilende, hyggelige og svært imøtekommende personale, både i resepsjon og på frokostserveringen. Nå har de også oppgradert Covid-19 frokosten fra relativt enkle forkostbrett til peke-buffet, og det var en kjærkommen forandring som syntes å fungere fint. Siste morgenen skulle vi tidlig avgårde, fikk da frokostposer, kaffe og juice som vi hentet i resepsjonen. Der lå det pent innpakkede skiver og sandwicher som bestilt samt en utrolig hyggelig liten hilsen med takk for besøket. Var virkelig frokostposer med det lille ekstra. Har ellers bodd i dobbeltrom og suite med connecting door til dobbeltrom. Pene, nye rom, romslig suite. Suiten vendte mot togstasjon og busstasjon, bråket litt mer enn det vi fikk forespeilet men sov rimelig greit. Supert med skikkelige blendingsgardiner. Likte også at man måtte aktivt be om stell av rommet, tror set gjør at man får et litt mer bevisst forhold til om det faktisk er nødvendig med daglig stell. Alt i alt et meget hyggelig sted å oppholde seg i Porsgrunn, sannsynligvis Grenlands beste hotell!