Vi var et følge på 12 personer som ville prøve denne nyheten langs elva. Skal man spise her må man være forberedt på å være veldig tålmodig da ting tar tid. Vi bestemte oss for en 3 retters, og man må være klar over at det fort tar 1 time mellom hver rett om det er en del gjester. Vi ble sjelden spurt om påfyll av drikke og om det gikk bra på bordet. Vannflaske måtte vi hente selv ved enkelte anledninger. Forretten ble levert iht bestilling, selv om enkelte var ferdige med retten før resterende fikk. Her burde levering blitt mer samkjørt. 1 time etterpå var det klart for hovedrett, 7-8 hadde bestilt biff, og de ble litt vanskelig å vite hvem som skulle ha medium, medium + osv. Ikke alle fikk korrekt mtp steking. En måtte sendes i retur da den var well done, men skulle ha medium -. Ut føyk den, og 2 min etterpå kom en biff tilbake til denne personen. Det hårreisende her var faktisk at den samme biffen som ble sendt ut kom i retur igjen, altså nytt forsøk å levere samme biff som ble returnert. De øvrige bestilte fisk, som så flott ut og smakte godt, men unntak av en person som ikke fikk noe, da ordren var glemt av kjøkkenet. De hastet seg da med å ferdisgtille fisk med risotto, som da etter ca 12-15 min ble levert. Tydeliig en hastejobb da risotto var flytene og ikke helt ferdig og fisken noe slapp. Den ble dog spist på trass for å unngå å sulte. Desserten ble levert som forespeilet og smakte helt ok.
Oppsummert vil jeg ikke anbefale dette stedet, og drar nok ikke hit igjen for å spise. Å ta en øl eller drink her vil dog være ålreit, da det beliggenheten er fin.