Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig utsikt ved elva, god service ”
Anmeldelse av Øya Spiseri

Øya Spiseri
Vurdert som nr. 30 av 43 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 11 - USD 21
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Nydelig pizza, dessertene var delikate, varm sjokoladedrikk, anbefales. Rask og god service. Byens fineste beliggenhet.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Bucketlistdestinatio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3034 av 82 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

Lenge siden sist jeg kjente meg uønska som gjest, men det greide disse folka. Satser på nye drivere snart på det som er en flott lokasjon.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Happiness404219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019

Hadde store forhåpninger til det nye italienske tilskuddet i Porsgrunn, men ble ganske skuffet da jeg faktisk fikk besøkt stedet. Beliggenheten er fantastisk og lokalene er kjempefine, men maten er dessverre ganske kjedelig. Jeg bestilte en Diavolo pizza, og den var rett og slett ikke god. Det bør være helt unødvendig å hive på en haug med chili på en pizza hvor utgangspunktet skal være en sterk og krydret salami som smaksetter. Det smakte bare chili! Når det finnes så mange spennende og smakfulle picante salamier å velge i, både norske og internasjonale, bør det være null problem å skaffe det på menyen. Diavola'en på Jonas B. Gundersen er mye bedre, så stikk heller dit.
Servicen var også ganske rotete, og vi fikk meny først etter å ha spurt når andre som kom etter oss fikk tildelt sin meny.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, wegarragew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Veldig god mat til en overkommelig pris. God sørvis. Hyggelig betjening.Trivelig atmosfære.Ta en avstikker fra E18!

Dato for besøk: august 2019
Takk, fyk53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Trodde ikke det skulle være mulig å få så smakløs mat og dårlig service på en gang. Sommeravslutning på jobben, nesten tom restaurant da vi kom og skulle spise lunsj. Ingen av oss var spesielt fornøyde, bortsett fra en som spiste pizza. Min carbonara var smakløs og dvarsk, dessert tam. Hva servitører (inkl. eier) gjorde mens vi satt og ventet på service aner jeg ikke. Det var jo tomt... Måtte de hente råvarene før de kunne lage den tro?

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 423ketilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øya Spiseri, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Øya Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din