Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men dårlig service”
Anmeldelse av Øya Spiseri

Øya Spiseri
Vurdert som nr. 21 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020

Maten var svært god, men ventet lenge på maten, og servitørene virker uerfarne og glemsomme.. Fikk feil pizza, de glemte drikken vi bestilte o.l. dette beklaget ikke servitøren.

Kommer igjen, men det er kun pga maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ida3121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 98 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Meget fin beliggenhet sentralt i Porsgrunn rett ved elven. Fint å sitte både inne og ute. Maten er god, og man har en stor meny å velge fra. Vil anbefale å starte med en antipasti. Et sted man fint kan spise som et par eller en hel familie. Hyggelig og flink betjening, men de kunne med fordel fulgt oss opp litt mer under måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her å spiste middag i går kveld. Vi voksne spiste entrecôte, torsk, Fiskesuppe og indrefilet med tagliatelle og trøffelsaus. Alle var storfornøyd, og jeg som selv spiste indrefilet hadde et av mine beste måltider noensinne. Jeg har spist på mange forskjellige restauranter både i Norge og andre land og dette var toppkarakter i sammenligningen. Barna spiste pasta carbonara og calzone. De var også fornøyd. Kommer gjerne tilbake. Anbefales! :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annmargaret_2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

God mat!
Raskt levert!
Hyggelige servitører!
Flotte lokaler inne og ute!
Nyyyyydelig pizza og god vin

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Finusmox
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

God mat og fine omgivelser. Litt treg service. Lang ventetid. Litt kald mat.
Parkering er enkel og grei.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Erika O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øya Spiseri, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Øya Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din