Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service ”
Anmeldelse av Øya Spiseri

Øya Spiseri
Vurdert som nr. 21 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

God mat, men dessverre veldig dårlig service og lang ventetid både på bestilling og maten. Lite serviceinnstilte personale

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, martearud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KnutM170, Marketing på Øya Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen. Beklager at servicen ikke innfridde og at dere ventet lenge på mat. Vi lager all mat fra bunnen, og det vil på travle dager dessverre være ekstra ventetid. Takk for fin tilbakemelding på maten! Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til en bedre opplevelse neste gang :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 98 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Jeg har nå spist her ved to anledninger, og har dessverre ikke så mye positivt å si om Øya Spiseri! De skal ha for den flotte beliggenheten, med god utsikt ved elven. Interiøret imponerer, og man får både lyst å sitte inne og ute, men servicen var på det dårligste slaget. De var flinke på å spirte hendene til gjestene som ankommer, og for at selve bestillingen ble tatt raskt imot, men det ble mye venting!

Ved begge anledningene har vi klart å drikke opp før maten ble servert. Ved første anledning ventet vi i ca. 20 minutter, mens ved andre anledning ventet vi på maten i nærmere 45 minutter, og det undres; ettersom det var lite mennesker på restauranten - Det er rett og slett ikke akseptabelt!

Som tidligere servitør vet jeg, at det er vanlig å gi beskjed til bordet som venter. En beklagelse kommer som oftest med. I tillegg til dette, skulle man tro at servitøren hadde fått tid til å lagge frem bestikkene under de 45 minuttene. Alle bestikkene kom på bordet etter maten ble servert - ikke bra! I en god restaurant, gir servitørene alltid bestikk før maten kommer på bordet, men ettersom jeg har observert dette ved begge anledningene, sier det mye om servitørene.

Da vi endelig fikk maten, var det også feil i bestillingen - ved begge anledningene. Ved første anledning, kom det feil fiskesuppe. Alle andre hadde spist opp maten, før den riktige bestillingen kom. Ved den andre anledningen, hadde min samboer bestilt pasta med muslinger, og fikk scampi istedenfor. Noe min samboer var lite fornøyd med! Servitøren sa ikke ifra til oss at kjøkkenet var tomme for muslinger, og jeg sier det igjen: ikke akseptabelt her heller!

Servitøren kan rett og slett ikke forvente at kunden ikke legger merke til selv hva som ble bestilt, og når man får noe annet enn hva man skal ha, blir det også ansett som feilbestilling! Dersom kjøkkenet mangler noe på menyen, så burde man informere om dette. Servitøren skal derfor alltid gi beskjed, slik at gjesten eventuelt får bestemme selv om han/hun vil spise noe annet.

Maten var heller ikke så mye å skryte av. Pastarettene manglet noe smak og salt, dersom du spiser hos Øya Spiseri, anbefaler jeg kun deres steinovn pizza!

Med tanke på den dårlige servicen vi fikk ved to anledninger, kommer vi dessverre ikke tilbake. Vi vil heller aldri anbefale Øya Spiseri for noen andre.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, FoodnWine_Enthusiast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Bestilte risotto i dag. Når man spiser risotto så er det vel vanlig med risotto RIS. Ikke vanlig kokt ris, eller grøt ris. ?
Smaken var god, scampien var god. Men hver så snill å lag risotto med risottoris.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, merethe rygh l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Maten var svært god, men ventet lenge på maten, og servitørene virker uerfarne og glemsomme.. Fikk feil pizza, de glemte drikken vi bestilte o.l. dette beklaget ikke servitøren.

Kommer igjen, men det er kun pga maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ida3121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Meget fin beliggenhet sentralt i Porsgrunn rett ved elven. Fint å sitte både inne og ute. Maten er god, og man har en stor meny å velge fra. Vil anbefale å starte med en antipasti. Et sted man fint kan spise som et par eller en hel familie. Hyggelig og flink betjening, men de kunne med fordel fulgt oss opp litt mer under måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øya Spiseri, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Øya Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din