Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott beliggenhet og god mat”
Anmeldelse av Bjørkøya Mat & Bar

Bjørkøya Mat & Bar
Bestill bord
2
ons. 29.9.
20:00
Vurdert som nr. 15 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 149 - USD 349
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Etter noen episode med treg bord service har det endelig fått skikk på dette. Utrolig god mat og fin beliggenhet. Vi kommer gjerne tilbake igjen☀️

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, August67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 28 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020

Vi var 2 familier - 4 voksne og 4 barn. Startet med barfjøl (litt tapas) som forrett - supert satt sammen og veldig godt. Vi spiste burger, blåskjell, kylling og kveite. Alt var utrolig godt. Selv spise jeg kveite - som var helt vill god Bordet var rigga da vi kom, hyggelig og rask servering, alt kom samlet. Alle var superfornøyde og vi tar med en ny gjeng på onsdag, for dette bør alle få med seg

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, C6349KGthomasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Vi var innom Bjørkøya og spiste litt forskjellig mat. Tidligere samme uke spiste vi en god fiskesuppe der. Denne gangen var fiskesuppen helt forferdelig. Nesten ikke fisk, hadde en haug gulrøtter og fennikel og suppa var i tillegg kald og generelt smakløs. En i følge som bestilte blåskjell fikk disse da alle andre var ferdige å spise. Skal sies at blåskjellene var gode.

Kald mat er ikke noe som sjeldent forkommer på denne restauranten. I fjor var vi 10-12 personer der å spiste. Maten var god, men alle fikk kald mat. Har også hørt om flere lignende hendelser av bekjente. Virker som personalet ikke takler mer enn halvfullt lokalet.

Bjørkøya er en flott plass å nyte et glass god drikke, men er man sulten anbefales det å reise andre plasser i fjorden som Langesund, Helgeroa eller Brevik.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Magnuer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, men dessverre skuffet maten i både smak og konsistens. Blåskjellene var gode selv om det prismessig lå i overkant for såpass lite ( også uten baguette ved siden av ) Pizza var god i kantene, men bløt innover - burger var liten og smakte ingenting.
Stedet har mye å gå på for å komme opp på et nivå som forsvarer pris, om man da ikke velger å overse det pga fin beliggenhet. Betjeningen var veldig hyggelig og fortjener en 5’er ;)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ErlingD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Nydelig mat som smaker godt. Delikat servert. Akkurat passe porsjon på enkelte retter. Dagens/kveldens fisk har vært favoritten i år. Hyggelig og service instilt betjening som gjør så godt de kan.

Dato for besøk: august 2019
Takk, P7900RZmartins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bjørkøya Mat & Bar, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Bjørkøya Mat & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din