Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt perfekt”
Anmeldelse av Bjørkøya Mat & Bar

Bjørkøya Mat & Bar
Bestill bord
2
lør. 25.9.
20:00
Vurdert som nr. 15 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 149 - USD 349
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020

Flere turer hit så langt i ferien, med og uten barn. Har vært gjennom nesten hele menyen og alt har vært helt perfekt. Det samme kan sies om servicen. Sjarmerende, flinke og hyggelige ansatte. Gleder oss allerede til neste besøk på denne vakre plassen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 936leneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 28 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020

En idylisk plass, hyggelig atmosfære og koselig personal.
Opplevde ventetid før servitøren kom og tok bestilling. Pizza er liten til og være porsjonspizza og mye fett/olje i midten i tillegg at den var utrolig tynn bunn. Prisnivået er høyt. Synes menyen er litt for "fancy" så savner derfor
enklere retter.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gittesin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Nydelig mat og miljø, ligger fantasisk til i Langesundsfjorden for reisende til eller fra Skiensvassdraget(Grenland).

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 677bredes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Nydelig mat! Koselig uteservering. servert av service innstilt personale. Mye god mat og atmosfære for pengene

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 399siriu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted med veldig god mat. Blåskjell og fiskesuppe anbefales. Hyggelig betjening og god atmosfære. Bjørkøya er et sted som bør avlegges et besøk hvis man er i området.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Rune_Heggekroken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bjørkøya Mat & Bar, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Bjørkøya Mat & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din