“Nydelig mat”
Anmeldelse av Merci

Merci
Vurdert som nr. 1 av 68 Restauranter i Porsgrunn
Beskrivelse: Ny Fransk restaurant beliggende på Bratsberg Brygge. Restauranten ligger ved elva og har flott utsikt. Har fått særdeles bra omtale etter 3 måneders drift. Skifter ofte meny for at stamkunder skal finne gode smaksopplevelser til enhver tid. Et sted som det er verdt å besøke.
Anmeldt 14. august 2020

Porsgrunns beste indrefilet og super hyggelig betjening! Vi bestilte biff, fløtegratinerte poteter og dessert. Alt smakte helt fabelaktig, en plass alle burde prøve ut! Kommer tilbake☺️

Takk, Pattidr

Anmeldt 2. august 2020

Fantastisk fin kveld på Merci. Mat, service, alt førsteklasses. Vi var 4 stk, bestilte et stort utvalg forretter, alt smakte og var utsøkt anrettet. Hovedrett gikk vi for 2 andeconfit og 2 piggvarfilet Balanserte smaker og nydelige råvarer. En kjempekoselig helaften på Merci, utmerket servering. Dette anbefales.

2  Takk, elisabethht2017
Anmeldt 27. juli 2020

Deilig andebryst. Nydelig. Men servitøren snakket kun engelsk. Kan det være nødvendig i Norge ?
Fantastisk måltid i sola ute en av de fine sommerdagene i juni.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Bergljot Ree H
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par dom besøkte stedet, og dette var en positiv overraskelse. Jeg bestilte piggvar, og det er ikke en overraskelse at piggvar er godt, men her fikk vi den meget godt tilberedt, og med tilbehør som var balanser, og løftet smaken. En slags sitronkake til dessert var en kjempeavslutning hvor syre og sødme ble akkurat riktig.
Servicen var god, om enn noe travel.
Blir nok flere turer hit.

2  Takk, 822perv
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og flott service. Anbefaler dette stedet på det varmeste. Hyggelig atmosfære på elvekanten. Reiser garantert tilbake hit

Takk, hansivarb

Reisende som så på Merci, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune

Har du vært i Merci? Del dine erfaringer!