“Masterchef retter, superhyggelige servitører og koselig lokale”
Anmeldelse av Merci

Merci
Vurdert som nr. 1 av 68 Restauranter i Porsgrunn
Beskrivelse: Ny Fransk restaurant beliggende på Bratsberg Brygge. Restauranten ligger ved elva og har flott utsikt. Har fått særdeles bra omtale etter 3 måneders drift. Skifter ofte meny for at stamkunder skal finne gode smaksopplevelser til enhver tid. Et sted som det er verdt å besøke.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Vi var på Merci igår og feira jubileum. Jeg jobber og jobbet selv i bransjen i rundt 10 år og jeg må si at kvelden hos Merci var den beste opplevelsen jeg har hatt. Vi ble godt tatt imot og fulgt opp hele kvelden av flotte servitører , maten var 5 stjerners, som man ikke får spist overalt ... laget med nøyaktighet og kjærlighet ... jeg kan si det var den beste biffen jeg har smakt. Lava kaken var nydelig og rosevinen var helt topp. Et sted som skiller seg ut i hele Grenland med ekslusive retter . Alle ved bordet var kjempe fornøyde.Vi skal tilbake hit med første anledning. Anbefaler på det sterkeste !

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, 472liljes

Anmeldt 5. september 2020

Restauranten er veldig koselig, alt maten og dessert smakte nydelig og betjeningen var kjempe hyggelig.Anbefaler på det sterkeste! Et sted man kan storkose seg .

Dato for besøk: september 2020
Takk, ricom478
Anmeldt 23. august 2020

Nydelig mat. Hyggelig servitører. Flott atmosfære. Anbefaler på det sterkeste👏👏👏. Vi koste oss med 3 retters meny. Alt smakte helt fantastisk. Kvelden ble lang med live musikk og et par drinker. Helt topp!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, BellarosaS
Anmeldt 14. august 2020

Porsgrunns beste indrefilet og super hyggelig betjening! Vi bestilte biff, fløtegratinerte poteter og dessert. Alt smakte helt fabelaktig, en plass alle burde prøve ut! Kommer tilbake☺️

Dato for besøk: august 2020
Takk, Pattidr
Anmeldt 2. august 2020

Fantastisk fin kveld på Merci. Mat, service, alt førsteklasses. Vi var 4 stk, bestilte et stort utvalg forretter, alt smakte og var utsøkt anrettet. Hovedrett gikk vi for 2 andeconfit og 2 piggvarfilet Balanserte smaker og nydelige råvarer. En kjempekoselig helaften på Merci, utmerket servering. Dette anbefales.

2  Takk, elisabethht2017

Reisende som så på Merci, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune

Har du vært i Merci? Del dine erfaringer!