“Meget bra”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 6. desember 2023 via mobile enheter

Gjennomført bra! Koselig plass, hyggelig betjening. Veldig god mat. En plass som kan anbefales på det varmeste. Jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, 737paalf

Anmeldt 2. september 2023 via mobile enheter

Særs hyggelig service, god anbefaling på vin.
Atmosfæren er fantastisk. Maten er midt på skalaen.biff meget bra tilberedt, men ødelagt av presentasjon, tilbehør og saus.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Trond S
Anmeldt 20. august 2023 via mobile enheter

Vi ble tatt imot og servert av en svært hyggelig engelsktalende person som også serverte oss under seansen. 3 av oss valgte dagens torsk. Fiskebiten var liten til Bård forbauselse. De saltbakte potetene var gode, men mangelen på grønnsaker på dagens fisk var en nedtur. 3 av oss valgte biff. Biffen var smakløs men riktig stekt for alle. Fløtegratinerte potene må ha stått på kjøler alt for lenge. Alle vet hvordan gamle poteter smaker, og det var mangel på både fløte, ost og smak. Soppen var god, men her var også forbauselse stor, da det ikke var grønnsaker. Sausen var god, men man kunne vært mye mer generøs med mengden. Totalt sett en skuffende mat opplevelse. Servitør (engelskspråklig) var profesjonell og dyktig. Vi hadde første bordoppsetting klokka 1600, slik at kokkene hadde heller ikke pes på dette tidspunktet

Dato for besøk: august 2023
Takk, rune s
Anmeldt 1. juni 2023

Vi var 11 stk som hadde forhåndsbestilt bord og mat til kl.17.30. Vi kom rett fra jobb og var svært sultne. Vi fikk servert mat kl. 19.30 etter flere purringer. Fiskesuppen var rett og slett vond. Det var en bitter smak av fisken og den luktet vondt. Lite som minnet om fiskesuppe, Anda var mye stekt på den ene siden og lite på den andre siden, Biffsnadder var grått, kjedelig og seigt. Veldig mye bein i fiskemiddagen. Samtlige varmretter var nesten kalde. Fiskesuppene leverte vi ut igjen, resten måtte vi betale full pris på, Dette var siste gang vi spiser på Osebro. Veldig synd for det var veldig god mat og service der før.

Dato for besøk: april 2023
3  Takk, mette a
Anmeldt 17. mai 2023 via mobile enheter

Bestilte bord til 10personer, bordet var ikke klart når vi kom. Når vi kom tok det 25 min før vi fikk bestille drikke. Når drikken kom manglet halvparten. Deretter ventet vi 20 minutter før vi måtte etterspørre for og kunne bestille mat.

Da kom hovmesteren, klagde på at vi bestilte mindre mat enn han hadde forventet når vi bestilte bordet.

Ikke var servitørene noe hyggelig heller, kjappe og frekke replikker.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, andreas w

Reisende som så på Becks Brasserie & Bar Osebro, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune

Har du vært i Becks Brasserie & Bar Osebro? Del dine erfaringer!