Jeg kan ikke få fullrost Canalboats nok for den utmerkede opplevelsen de ga meg under min ferie. Å... les mer
Fantastisk tur på Telemarkskanalen, og etterpå til skjærgården. Blandet vær, men mye fint, så vi... les mer
Vi startet i Porsgrunn St.Hans, 23.juni, med kurs for Kragerø. Båten oppførte seg flott. Starte med litt " rekkeviddeangst", men imponerende rekkevidde.Etter 2 dager i Kragerø med lading fra strøm fra gjestebrygga, gikk veien tilbake og opp slusene. En honnør til slusevoktere. De tok vel imot deg og var hjelpsomme.
Hele turen på kanalen gav fantastiske opplevelse som anbefales.
Bør være et " must" å besøke kanalen i utslippsfri El-båt. Stillheten og miljø/klima fortjener det.
Vi kommer til å ta turen igjen, det er vært prisen!!
Kjære Jørn L,
Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre om deres reise fra Porsgrunn til Kragerø og tilbake, og hvordan opplevelsen overgikk forventningene deres.
Vi forstår godt hvordan begrepet "rekkeviddeangst" kan være relevant når det kommer til elektriske kjøretøy, men vi er glade for at båtens rekkevidde bidro til å dempe disse bekymringene. Det er flott å vite at dere hadde en positiv opplevelse med batterikapasiteten.
Dine kommentarer om oppholdet i Kragerø og bruk av lading fra gjestebrygga gir oss glede. Vi legger stor vekt på å tilrettelegge for enkel og pålitelig lading, og det er flott å høre at alt gikk smidig.
Vi setter pris på at dere la merke til og satte pris på slusevokternes innsats. De er virkelig en viktig del av turen, og deres hjelpsomhet og imøtekommenhet gjør hele reisen mer behagelig.
Vi er også veldig glad for å høre at hele kanalreisen ga dere en fantastisk opplevelse som dere ønsker å anbefale. Vi er enige i at å utforske kanalen i en utslippsfri elbåt gir en unik opplevelse av stillhet og miljøvennlighet som virkelig bør oppleves.
Det gleder oss å lese at dere har planer om å ta turen igjen. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake om bord for enda flere uforglemmelige øyeblikk på vannet. Takk for at dere valgte oss, og for de varme ordene.
Vennlig hilsen,
Canal Boats Telemark Team
Vi hadde noen utrolige fine dager i Telemarkskanalen, og badeferie i Langesund med krabbefiske, fikk massevis av krabber og makrell :)
Veldig romslig båt som har veldig god plass slik at barn kan være aktive under turene. Og ikke minst enkelt å kjøre båten - til og med i slusene var båten veldig enkelt å kjøre, for oss som ikke hadde kjørt båt på en stund.
Denne ferien skal gjentas - og kan anbefales på det varmeste. Vi var 5 voksne og 3 barn.
Kjære Sveinivarj2021,
Takk for den strålende anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du delte din flotte opplevelse med oss. Det høres ut som dere virkelig hadde noen minneverdige dager i Telemarkskanalen og en herlig badeferie i Langesund med krabbefiske – det er akkurat slike øyeblikk vi ønsker å skape for våre gjester.
Vi er glade for å høre at båten vår tilfredsstilte deres behov på en så positiv måte. Den romslige utformingen og gode plassen om bord gir mulighet for barna å være aktive og kose seg under hele reisen. Det gleder oss også at selv i slusene, som kan være en utfordring for de som ikke har kjørt båt på en stund, var kjøreopplevelsen enkel og problemfri.
At dere planlegger å gjenta denne ferien og anbefaler den på det varmeste, er virkelig den beste tilbakemeldingen vi kan få. Å høre at både voksne og barn hadde en flott tid om bord, gir oss stor glede og motivasjon til å fortsette å tilby førsteklasses opplevelser.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake om bord i fremtiden. Det ville være en glede å ha dere med oss igjen for enda flere uforglemmelige øyeblikk på vannet.
Med vennlig hilsen,
Canal Boats Telemark Team
Leter man etter følesen av luksus på vannet så finner du den på denne båten. Utrolig bra konsept og servicerike mennesker som leier ut. Bare topp score herfra!
Kjære Hanzipowah,
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er veldig glad for å høre at du fant følelsen av luksus på vannet gjennom vår båt. Det er flott å vite at konseptet vi tilbyr og vårt dedikerte team av serviceorienterte mennesker har gjort opplevelsen din så minnerik.
Vi er glade for at du satte pris på konseptet vi har utviklet, og vi jobber hardt for å sikre at våre gjester opplever en ekstraordinær grad av komfort og eleganse under deres båtreise. Vi ser frem til muligheten til å ønske deg velkommen tilbake om bord i fremtiden, slik at vi kan fortsette å skape uforglemmelige opplevelser på vannet.
Vennlig hilsen,
Canal Boats Telemark Team
Veldig flott båt med god plass til hele familen. Super service fra utleier. Spennende tur for store og små opp Telemarkskanalen. Vi kommer gjerne tilbake for en ny tur.
Hei miari2021. Takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du hadde en god opplevelse med Canal Boats Telemark. Velkommen tilbake.
Etter 4 dager ombord må vi si oss veldig fornøyd med båt og utleier. God service på alt. Canalboats kan anbefales på det varmeste. Vi var 4 personer, 2 par.
Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter veldig stor pris på at du hadde en god opplevelse. Velkommen tilbake.