Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 141
Expedia.comUSD 141
eDreamsUSD 139
TravelocityUSD 141
Orbitz.comUSD 141
FindHotelUSD 141
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (102)
Filtrer anmeldelser
102 resultater
Vurdering fra reisende
11
38
36
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
38
36
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 102 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2019

Hyggelig betjening i resepsjonen. Lyse, rene rom. Lekerom like ved spisesalen, fint for familier. Middag inkludert i prisen (sommer). Aviser i spisesalen, "Kapital" på rommet. Koselig bakhage. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fred Christen P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Et bra hotel i god sentrums avstand. Det er veldig lite p-plasser , men i ok gå avstand kan man parkere selv om man må betale for det.
Rommet i gamle delen var veldig kosrlig og rommelig, dog litt lydt. Frokosten var helt ok norsk enkel hotelfrokost.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, isprinsessa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2019 via mobile enheter

Få parkeringsplasser rett på utsiden av hotellet, men disse er til gjengjeld gratis med p-lapp fra resepsjonen.
Frokosten var bra, variert og god, og pluss for vafler.
Enerom, i 4. etasje, var smalt og trangt. Vindu mot bakgården, hvor en eller annen motor duret og gikk hele natta, sørget for at det ble knappe 4 timer avbrutt søvn.
Separat dusj og bad. Bra trykk i dusjen, men trangt på badet/toalettet. Badet var dessuten noe dårlig rengjort.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Atle73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening . Medium frokost. Gode senger , men vårt rom 31 var knøttlite. Alt i alt en medium opplevelse. Stille og rolig. Minus først og fremst for pris og et trangt rom. Fungerer greit for å overnatte .

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, ronnyj121
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Er nok det verste hotellet vi har bodd på i Norge. Først fant dem ikke reserveringen vår da vi ankom ,så fikk vi tildelt et rom langt i fra det vi hadde booket.Da vi forklarte det for resepsjonisten var det ingen omtanke der. Inne på rommet lå det råtten mat i kjøleskapet full av mugg ! Lukta grusomt !
Aldri mer besøk her !

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, joakimk810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser