Marte S
    23.1 km fra Hotell Vic
    Frokost inkludert
    Se flere hoteller i Porsgrunn
    Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Da vi ankom på rommet ble vi truffet av en ekkel lukt. Det luktet som om noen hadde røyket på rommet dagen før. På badet var det trangt og lite, og det luktet mugg og oppkast.Rommet var dårlig rengjort. Min sønn med støvallergi fikk en kraftig reaksjon. Vi bestemte oss umiddelbart for å avbestille natt nr to. Betjeningen var heldigvis imøtekommende, og vi fikk avbestilt uten ekstra kostnad. Frokostbuffeen var heldigvis veldig god, og det var en helt annen opplevelse. Den var barnevennlig, variert, og sunn. Helhetsinntrykket er et hotell som ikke har klart og utnytte sitt potensiale, i sær sett hen til beliggenheten og den flotte trehusbebyggelsen.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, annsolvi-myhr
    Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Hadde med meg 26 ungdommer og noen voksne. For et fint og hyggelig sted! God service i fbm bookingen (alltid noen endringer fra oss), ankomst og underveis. Fine oppussede rom og deilig frokost. 🌼🌼🌼
    Beliggenheten er ypperlig, og for oss kort gangvei til alt vi skulle jobbe med.

Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, Elinf0905
    Anmeldt 23. august 2021

Vi hadde booket oss inn en natt, i forbindelse med en familiehappening. Hotellet har flotte fellesarealer og koselig bakgård. Personalet er trivelig og imøtekommende. Rommet vi fikk var stort og innbydende, med et enormt bad. Riktig så flott. Frokosten var, som på de fleste norske hoteller, god. Vi spiste ikke middag der, men det skal vi gjøre neste gang, for den så riktig så fin ut. Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2021
    1  Takk, Nin68
    Anmeldt 22. august 2021

Flott ærverdig hotel, god kundeservice, samt det lille ekstra, som gjorde oppholdet til en god opplevelse........
    Hotel vic, har skjønt at når det står vannkoker på rommet, så bør det stå et lite utvalg av te/kaffe.. Noe badeparken ikke skjønte. Anbefales 👍

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, mortenj2021
    Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening, og et sjarmerende hotell (frittstående, ikke hotellkjede)! Sentralt plassert midt i Porsgrunn sentrum med nærhet til handlegata og elvepromenade. God frokost, og virkelig et pluss med gratis ettermiddags-kaffe/kake og middagsbuffet på kvelden. Anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2021
    Takk, mirre53