“God mat, men ikke konseptet for meg”
Anmeldelse av Pincho Nation Porsgrunn

Pincho Nation Porsgrunn
Vurdert som nr. 29 av 67 Restauranter i Porsgrunn
Anmeldt 2. mars 2024

Menyen er ok, flere ulike småretter å velge i. Maten er god. Litt slitsomt konsept med at alle må farte rundt for å hente mat, det gjør at det blir noe støyete i lokalet.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, ireneaY8854MZ

Anmeldt 23. februar 2024

Elendig service, ikke imøtekommende når deres system feiler, aldri mer tilbake dit. Heldigvis så har vi flere spisesteder i byen som setter pris på sine kunder

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, sølvy m
Anmeldt 22. februar 2024

Det er den dårligst opplevelsen jeg noen gang har hatt på en «restaurant» fikk ikke maten samtidig! Og total mangel på serviceinnstilt personale! Fikk ikke melding om at min mat var ferdig, men når jeg klager får jeg beskjed om at maten har stått ferdig! De andre ved bordet er ferdig spist! Må betale all mat, når det eneste jeg har fått er en halv øl! Til kr 309,- dyreste Ølen i byen! Ville vært flau om jeg hadde hatt noe med denne plassen å gjøre!

Dato for besøk: februar 2024

Dato for besøk: oktober 2023

Reisende som så på Pincho Nation Porsgrunn, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune

Har du vært i Pincho Nation Porsgrunn? Del dine erfaringer!