Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Ligger idyllisk til ved Eidangerfjorden. Her kan du leie hytte eller leilighet hele året. Gode parkeringsmuligheter for store kjøretøy. Hyttene er av eldre dato, men renovert, men leilighetene er av nyere dato. 5 min.fra Porsgrunn sentrum. Masse helårs turmuligheter og historiske steder det er verdt å få med seg.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, 702oveh
Anmeldt 19. juli 2019

Fin Camping plass, nære til bademuligheter, fisking og bytur i Porsgrunn og Skien. Hyggelig betjening på plassen. Egen sommerkiosk for barna med is og popcorn. Stille på natterstid. Bra parkering. Noe lukt på en av de småhyttene som ble leid

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
1  Takk, Camilla G
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Godt egnet for barn da det er langgrunt. Området "har stor gressplen" Bra at det er søpledunker og toalett på området. Godt besøkt område. Tilpasset alle aldre. Gode parkeringsmuligheter. Kommer igjen til Olavsberget.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 894hannes
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Godt besøkt på badestranden. Det var godt besøkt tross jeg kom sent. Kom kl litt før kl 1800. God parkeringsplass. Det var varmt denne dagen - så folk var lenge på stranden. Egnet for barn da det er langgrunt.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 894hannes
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Vi var to familier med campingvogn og bobil. En uke i juli 2018. Vi fikk koblet oss sammen uten problem. Flott sanitetsanlegg, men kan morderniseres😊. Vi trivdes utmerket. Flott strand. Enkelt å sykle inn til Porsgrunn og Brevik.

Dato for oppholdet: juli 2018
2  Takk, Frinord