Christina T
    11.0 km fra Olavsberget Camping og badeplass
    19.4 km fra Olavsberget Camping og badeplass
    Se flere hoteller i Porsgrunn
    Anmeldt 22. mai 2024

Her skal vi ALDRI tilbake. Driverne har ikke greie på kundebehandling. Hissige og frekke folk. Spesielt damen. Sanitæranlegget var ikke bra. Var noen som nevnte det for driver. De fikk beskjed at de kunne jo bare dra. Vi tente en varmelampe på kvelden. Det var ikke tillatt, og vi fikk masse kjeft av driverene for det. Skikkelige ubehagelige folk. Heldigvis finnes det mange trivelige campingplasser i nærheten.

1  Takk, Tina Terese T
    Anmeldt 11. mai 2024 via mobile enheter

Selve campingen er fin med tanke på beliggenhet og turområder. Men ingen møtte oss i resepsjonen når vi kom. Fikk hjelp fra resturanten som lå ved siden av. Fikk en fin plass. Sanitær anlegget var helt forferdelig og luktet kloakk. Herre do og dusj var full av hagemøbler og søppel. Samme på to av dusjene på dame siden. Alle kjønn måtte dele samme do/dusj. Vi kommer ikke tilbake før de evt har fixet nytt anlegg..

Takk, Discover57779312434
    Anmeldt 16. juni 2023 via mobile enheter

Leide én av de store hyttene. Overpriset i forhold til hva man får. Veldig gammelt og slitt. tillegg står campingbiler rett utenfor. Hvis du ikke vil at alle skal se rett inn, så må du ha gardinene trukket for hele tiden.
    Betjeningen ved ankomst virket overarbeidet og sliten. Hun som skulle ha betaling ble oppfattet som småfrekk og ufin.
    Sa høyt og tydelig at hen ikke brydde seg om hva vi mente om hytta, var ikke hen sin!
    Vært på mange flotte steder i Norge, med hyggelig og god service de siste årene.
    Dette er ikke et sted vi reiser tilbake til.

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, tlinds2
    Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Hadde kjørt lang og endelig funnet denne campingplassen. Vi ankom klokka 23.40 og parkerte bilen ved resepsjonen. Møtte på et personale som var sur og ba oss om å forlate stedet, da vi kjørte bil og kom til å vekke gjestene hans. Jeg spurte om det var mulig å telte der i natt, men fikk til svar at vi fikk til å dra igjen da campingplassen var stengt. Skal aldri tilbake igjen.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, ingvildlillehov
    Anmeldt 7. september 2021

Kjempe fin campingplass og hyggelige priser. Fine turmuligheter. Koselig og hjelpsom vertskap. Rene, fine sanitærbygg. Litt minus at man må betale noen få kroner for varmt vann til oppvask, men ellers var alt tipp topp.

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, Monica F