Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dansk baker i Porsgrunn ”
Anmeldelse av Ikke Bare Brød

Ikke Bare Brød
Vurdert som nr. 1 av 2 Bakeri i Porsgrunn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

En liten perle med deilige bakevarer i kort avstand fra Storgata. Utrolig hyggelig betjening som gjerne snakker om mer enn "bare brød".

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Svein_Grahnstedt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 27 anmeldelser

Anmeldt 16. desember 2018

Jeg har vært fast kunde her nå to ganger i uka i ca. ett år. Er kjempefornøyd med kvaliteten på bakervarene!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 286kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Alltid gode bakevarer, men man
Må komme tidlig om man vil ha det store utvalget. Ligger litt kjipt til men verdt turen.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, tonjewor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2018 via mobile enheter

Her er det alltid gode bakervarer uansett hva du liker.. Brødene går ofte fort unna så kom tidlig. Scones og skolebrød smakte perfekt. Stort utvalg av førsteklasses baketilbehør og mye god drikke. Servicen er helt topp

Dato for besøk: mai 2018
2  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2017

Jeg syntes det er veldig moro at det finnes folk som vil satse på kvalitet og særegenhet. Her har de himmelsk bakverk og andre spesialiteter som saft, syltetøy og mye annet morsomt i hyllene. Har du mulighet vil jeg på det sterkeste anbefale å avlegge et besøk. Trivelig betjening, nostalgiske og hjemmekoselige omgivelser, og himmelsk duft av kvalitetsbakeverk.
Det eneste negative med denne butikken er at den ligger langt fra der jeg bor.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Roger C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ikke Bare Brød, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Ikke Bare Brød? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.