Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra sushi og god service”
Anmeldelse av Smak & Sans Sushi

Smak & Sans Sushi
Vurdert som nr. 16 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Her er det god sushi. Vi valgte 3A med 15 biter og en utenom menyen med 16 biter som var kokkens overraskelse. Litt crispy. Anbefaler chillimajones også om du liker litt smak.
Dette er ikke stedet å gå på date.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 22 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Jeg bestiller ofte sushilunsj herfra, fordi jeg synes kvaliteten er bra og jeg er alltid fornøyd med smakene. De er litt usikre på egne åpningstider av og til, men får alltid det jeg skal ha når jeg bestiller og kvaliteten er bra!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, pittilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2018 via mobile enheter

Jeg bestiller ofte denne retten,
3.A. Stor-m-Tempura – 15 biter (G-SE-SK)189,-SUSHI: 4 laks, 1 kveite, 1 scampi, 1 tuna. TEMPURA MAKI: 8 Tempura maki (Nr. 16) og chillimajones utenom. Anbefales. Lite sitteplasser

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2018 via mobile enheter

Åpner sjeldent på tiden. Snakker forstyrrende høyt i telefonen, skitne glasser, dårlig service. Men god og billig mat

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Synne_ege
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2018 via mobile enheter

Fine lokaler rett ved fjorden. Sushien var pent servert og helt ok, men ikke noe over forventningene. Rekechipsen til barna ble derimot servert i en plastpose ().

Vi var der i januar som sikkert er lavsesong, men kun en av de fire forrettene på menyen var mulig å bestille.

Vårrullene var også gjennomsnittlige. Mistenker at de kommer kom fra frysedisken.

Sikkert greit som take away-sted.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, bjorska
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smak & Sans Sushi, så også på

 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Smak & Sans Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din