Museum med fokus på designerne

Et lite museum som oppsummerer fabrikkens historie. Fint å få en oversikt over de ulike og viktige... les mer

Anmeldt 17. juni 2024
audu2016
Asker kommune, Norge
Knallsterkt varemerke

Som porsgrunnsmann er jeg stadig på PP i diverse ærend. Det har jo blitt store forandringer de... les mer

Anmeldt 12. februar 2020
KjellPorsgrunn
Porsgrunn, Norge

Anmeldt 12. februar 2020

Som porsgrunnsmann er jeg stadig på PP i diverse ærend.
Det har jo blitt store forandringer de senere år, fra å være en stor produksjonsbedrift med porselensutsalg, til å bli et utsalg for porselen, glass og kjøkkenutstyr.
For all del, det er mye fint av god kvalitet. Det er bra priser på både porselen og krystall fra Hadeland.
Man kan også oppleve storhetstiden via museet.
Porsgrund Porselænsfabrik er absolutt verdt et besøk.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, KjellPorsgrunn
Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted å handle, med behjelpelighet og service utover det vanlige. Gode produkter, og gode priser. En god handle opplevelse en lørdag ettermiddag :)

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, Hjertedama
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Enkel og grei framstilling av en spennende industri-og designhistorie. Morsomt å få en oversikt over hva de har produsert gjennom tiden og lære om den ikke så kjente designtrender Nora Guldbrandsen.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, LarsK209
Anmeldt 10. november 2019

Bra utvalg av diverse artikler fra Porsgrund, Hadeland Glassverk og andre bedrifter. For de som har vært i Tyskland og trålet glassutsalgene i Bodenmais og andre glassverk i samme område - synes nok prisene å være svært høye. Men butikken er verd et besøk og det er mye fint å finne i hyllene.

Dato for opplevelse: november 2019
1  Takk, Ole_J2101
Anmeldt 22. juni 2019

Vi ville besøke den midlertidige utstillinga Fragile, men guiden dro oss på en større runde og vi lærte utrolig mye mer enn vi hadde regna med. Verdt en omveg.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Morten H