Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Innbakt kylling i Thai karrisaus uten 1 bit kylling.”
Anmeldelse av Saigon

Saigon
Vurdert som nr. 36 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 10 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte take away til 6, blant annet 1 Innbakt kylling i Thai karrisaus. Oppdaget da vi kom hjem at det ikke var en eneste bit kylling i retten. Ellers god smak.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, lloydr576
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 11 anmeldelser

Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Her smakte maten dårlig pga den elendige sausen. Kjøtt og grønnsaker var bra. Servicen var også veldig bra

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Vi er midt i feriemåneden og likevel går mange og ser frem til julen 2016 ! I mange år har en her uoffisielt blitt kåret til kafeen med den beste juleribba. Stedet har sin charme og sine faste kunder. Flere og flere finner seg vel ved et besøk her i Porsgrunn Vest.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, throndk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2015 via mobile enheter

OK spisested i nærmiljøet. Har spist der minst 100 ganger. God kinesisk/vietnamesisk hverdagsmat som serveres raskt. Romslige porsjoner. For hverdagene når en må spise raskt før en skal gjøre noe annet.

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, OlavL25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2015 via mobile enheter

Treg servering, lite mat for pengene.
Maten er smakløs og alt for fet saus.
Er absolutt ikke å anbefale.
Ikke noe spesielt preg av en kinarestaurant.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Richard T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Saigon, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Saigon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.