Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Er godt måltid på farten”
Anmeldelse av Balkan

Balkan
Vurdert som nr. 17 av 47 Restauranter i Porsgrunn
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Anmeldt 2. juni 2019

Balkan har flere restauranter og jeg er godt kjent med konseptet. Man blir ikke overveldet av kulinariske opplevelser, men man vet hva man får.

Dette er et godt gatekjøkken med både pizza, kebab, hamburger og lignende.

Jeg spiste ved mitt besøk en Pizza Margarita. Det var ikke toppklasse som på italienske restauranter, men absolutt innenfor!

Anbefales for en rask matbit til hyggelige priser.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Henrik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 46 anmeldelser

Anmeldt 13. februar 2019

Her har jeg vært mange ganger og i dag var det utrolig skuffende.
Kebab tallerkenen var kald både kjøtt og pommes frites, og det var bare jeg + 3 andre i lokalet. Salaten var det som var best
Klaget og fikk da nytt med en gang, denne gangen var det varmt men ikke mye smak, så jeg synes at det har tapt seg litt for vær gang jeg har vært der nå siden Januar.
WC var ødelagt og kan ikke spyles ned, vannet står og renner hele tiden

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Definitivt byens beste kebab! De ansatte er flinke, renslige og effektive 😄 Anbefaler kebabrull eller kebabpizza!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 105alidal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. mars 2018

Fantastisk god kebab. Den beste. Profesjonell og rask betjening. Rause porsjoner, og alltid helt fersk og nybakt kebab brød.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Bodil H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

De har mye god pizza, kebabtallerken, mm.
Mye god mat. Rask levering. Og mye mat for pengene. Lokalene kunne vært litt koseligere.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Ingelin2o14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Balkan, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Balkan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.