Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite kundevennlig daglig leder”
Anmeldelse av Jonas B. Gundersen

Jonas B. Gundersen
Vurdert som nr. 11 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Kjøkken: Amerikansk, Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 9. desember 2018

Når daglig leder ikke gidder å høre på stamgjesters ønsker, gidder ikke vi ( Lørdags klubben som legger igjen ca. 100 000 kr der i året) å komme dit mer.

Dato for besøk: november 2018
12  Takk, Svein K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 147 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant m/vennlig servitør. Nydelig mat. Store porsjoner. Moderate priser. Hygieniske toaletter. Tar turen gjerne igjen!

Dato for besøk: september 2018
Takk, May Brit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018

Tok tid før vi fikk bestilt mat, etter gikk det ca 10 minutter før vi fikk beskjed om at de ikke hadde noe av det vi hadde bestilt, dette skjedde 3 ganger før vi endelig fant noe på menyen som de hadde. Litt kjedelig å ikke blir fortalt dette før man bestemmer seg da det går ganske mye tid til å sitte å se gjennom menyen. Fikk ikke noe kompensasjon selv om det tok da over 1 time fra første bestilling til vi fikk maten.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tonjewor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Vi var innom Jonas B Gundersen etter en kino. Da på en fredagskveld. Vi drakk en tekopp og skravlet før vi reiste hjemover. Hyggelig sted for å slå av en prat. Egner seg godt for dette.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom dit med en forventning om en hyggelig middag med god stemning em søndag ettermiddag, i juli. Restauranten var ikke full, og vi satte oss ute i sola. Digg.
Vi fikk hjelp etter kort tid.
Tok bestilling og var glade for det.
Da drikken kom, fikk vi beskjed om at det var en times venting på maten. Kanskje lengre.
Greit nok. Men...
Vi ble ikke tilbydt noe å starte med...vi var sultne og dette hadde hjulpet. Vi spurte etter dette, og da kom man med nachos etter 10 min. Det hjalp jo litt på.

Servicen her er dårlig. Man ser ikke kundene sine.
Maten vår kjedelig og bar preg av liten interesse. Vi hadde tre forskjellige retter.

Jeg er fra byen og syntes dette er trist og kjedelig!

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, 181hanse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jorunn1976, Owner på Jonas B. Gundersen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018

Heisann! Takk for tilbakemelding. Vi ønsker kontinuerlig å forbedre oss, og setter pris på å høre din opplevelse av oss. Deres besøk i dag bærer preg av en svært travel dag, med stor omsetning. I dag har jeg rett og slett ikke forutsett at så mange gjester hadde lyst å komme og besøke oss. Vi var ikke godt nok bemannet.
Når det gjelder maten vil jeg gjerne høre hva dere synes er kjedelig, så send meg gjerne en epost på jorunn@jbg.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jonas B. Gundersen, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Jonas B. Gundersen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din