Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig lunsj”
Anmeldelse av Jonas B. Gundersen

Jonas B. Gundersen
Vurdert som nr. 11 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Kjøkken: Amerikansk, Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020

Alltid hyggelig på Jonas B. Dette var lunsj med kolleger før sommerferie. Aldeles nydelig Club Sandwich, hyggelig servering. Fine lokaliteter både ute og inne.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 146 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020

Storfamilie på 7 personer som koste seg med god lunsjmat og god service. Prisen var grei og servering rask og som forventet. Anbefales når du er i Porsgrunn

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Meander150654
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jorunn1976, Owner på Jonas B. Gundersen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi har super-travle dager, og det er spesielt hyggelig at vi likevel klarer å levere til forventning:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Jonas B ligger langs vannet med utsikt og servering inne og ute. Menyen er hamburgere, pizza og salater m.m. Prisene er middels. Vi fikk god mat, god service og var fornøyde.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelige lokaler ved elven, smilende og blide servitører, latter på lur, nydelig lunsj, middag og dessert, godt drikke, uformelt og koselig, både ute og inne, vi kommer snarlig igjen, både familie og venner⭐️

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Opedal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020

Var der for middag kl 19 og hadde bestilt bord. Ser lapp på bord at bestilling skjer via app. Tenker da at jeg bestiller drikke, middag og dessert samtidig, antok at de skjønte at middag og dessert serveres hver for seg eller at de spør.. Etter en stund kommer servitør med alt samtidig.... Det vil si at jeg får middag og dessert (eplekake med is) samtidig. Jeg gir beskjed om at de kan jo ikke servere alt samtidig. Får bare beskjed om at det kan ikke servitør gjøre noe med. Servitører virker veldig stressede og det må man kanskje skylde på ledelse med lav bemanning, men at de er frekke og oppgitte i tillegg det kan ikke unnskyldes eller forklares med lav bemanning. De leverer feil når de først leverer også. Håper det bare var en dårlig dag, men det skal mye til for at jeg reiser dit igjen.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, Marius J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jonas B. Gundersen, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Jonas B. Gundersen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din