Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat for god pris”
Anmeldelse av Jonas B. Gundersen

Jonas B. Gundersen
Vurdert som nr. 17 av 46 Restauranter i Porsgrunn
Prisklasse: USD 10 - USD 23
Kjøkken: Amerikansk, Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 12. august 2022

Det er alltid hyggelig. Vennlig atmosfære , god mat, god pris.
Anbefaler på det sterkeste om du vil ha en hyggelig lunch med venner.

Dato for besøk: september 2021
Takk, remimikor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 161 anmeldelser

Anmeldt 17. juni 2022 via mobile enheter

Vi fikk reservert daen og det var lurt. Det var masse folk. Spiste laks og brownues God mat. Kan anbeles og kommer gjern igjen.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Vi skulle egentlig spise pizza et annet sted men så ombestemte vi oss, noe vi ikke angret på.

Vi fikk tildelt bord relativt raskt, servitøren var raskt på plass og ønsket oss velkommen.

De var veldig hensynsfulle da jeg sa jeg har veldig sitrusallergi.

Vi bestilte maten og den kom relativt raskt, smaken var fortreffelig og helt nydelig.
Bestilte også dessert.

Smakene var godt sammensatt , servicen veldig bra og atmosfæren var også veldig god.

Dette stedet kan jeg virkelig anbefale.
Så blide og hyggelig personale som jobber der er viktig for å gi gjestene en god opplevelse .

Dato for besøk: mai 2022
Takk, evys1982
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jorunn I, Owner på Jonas B. Gundersen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding🤩💕

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2022

Fin beliggenhet, og ok mat, men ikke så god opplevelse. Lurer rett og slett på om jeg og min datter på 7 år ble uglesett for å ha lite jålete klær og sminke, oppføre oss naturlig og glade på en liten ferie for to. Alle andre steder har personalet/servitører møtt oss med glede og service, her føltes vi rett og slett uvelkomne. Servitøren avbrøt måltidet innledningsvis med å be om betaling (ganske uvanlig tidspunkt?), og det var sure miner tilbake når vi var vennlige.

Mot slutten sprang min datter til noe i nærheten, og jeg sprang til for å hjelpe/veilede. Da var visst en måke raskt til bordet (så den ikke, men ansatte sa dette), noe jeg ikke hadde oppdaget. Heldigvis var vi ferdig å spise. Men istedet for et velment "Åh, nå kom det måke til maten, håper dere var forsynt", var de ansatte åpenbart oppgitt over oss, og signaliserte med kroppsspråk at vi burde gå fortest mulig. Jeg forsøkte meg med et kompliment til maten for å gi servitør en sjans til å rette opp og avslutte med vennlighet, men fikk bare en frase servert med sur mine. Jeg så rundt på de andre gjestene, de fleste litt mer snobbete og oppe i åra. Men utfra kvalitet og pris på mat kan jeg ikke forstå at dette er et typisk snobbe-sted med kleskode eller problemer med at barn er med?

Jeg forsøker lære min jente gode verdier, både at bekledning/snobberier ikke betyr noe, å være miljøbevisst (hun sprang for å kaste en pose som hadde fløyet i vinden), og ikke minst vennlighet mot andre mennesker, også ulike oss selv. Her var vi en plass som dro i motsatt retning. Rett og slett et restaurantvalg jeg angrer på, ble gående med en dårlig følelse av å bli sett ned på, og håp om at 7-åringen ikke merket noe til det i en ellers veldig koselig dag.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Melinda_Estelita9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jorunn I, Eier på Jonas B. Gundersen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2022

Det er helt utrolig trist at du har opplevd det slik hos oss. Dette er overhode ikke de verdiene vi står for. Vi jobber for å være Byens Hjerte, og ønsker alle velkommen. Vi rekrutterer bredt, og jobber aktivt med inkludering. I April i år mottok vi Du Trengs prisen for vårt arbeid med mangfold. Dette er overhode ikke noe vi kjenner oss igjen i, og jeg vil veldig gjerne i kontakt med deg for å høre hva våre servitører har gjrt for at du skal føle det slik. Send meg veldig gjerne en e-post, slik at jeg kan høre mer om hvorfor du tenker at vi driver et sted som krever kles-kode eller ikke oppleves som velkomment for alle. jorunn@jonasbg.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2022 via mobile enheter

God mat, lite interessert servitør, et smil hadde gjort seg. Så kanskje man hadde gitt litt driks også. Veldig synd, for det er et koselig sted ellers.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Målfrid S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jorunn I, Owner på Jonas B. Gundersen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2022

Hei! Takk for din tilbakemelding. Det er slik vi kan bli bedre. Send meg gjerne en epost hvor du kan fortelle meg hva som har skjedd. Jorunn@jonasbg.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jonas B. Gundersen, så også på

Porsgrunn, Porsgrunn kommune
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 
Porsgrunn, Porsgrunn kommune
 

Har du vært i Jonas B. Gundersen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.