Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Turen inn til hulen er også en stor opplevelse

Her må du belage deg på å gå i tildels bratt og glatt terreng, om du går fra parkeringsplassen (Er... les mer

Anmeldt 2. august 2020
KongHans1
,
Kristiansand, Norge
At Hans Aften i Mikalaelshulen

Har hatt lyst til å besøke hulen i mange år. Endelig på selveste ST Hans Aften og var her i... les mer

Anmeldt 24. juni 2020
894hannes
,
Skien, Norge
via mobile enheter
Les alle 5 anmeldelsene
  
Anmeldelser (5)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Vurdering fra reisende
4
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Har hatt lyst til å besøke hulen i mange år. Endelig på selveste ST Hans Aften og var her i 1900-tiden. Vi kom båtveien. Det er litt brått og bør ha gode sko. Hulen har masse historie.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2020 via mobile enheter

Super fin tur for både voksne og barn!
Vanskelig for større hunder ettersom det siste partier krever klatring.

Dato for opplevelse: april 2020
Takk, CathrineAasrum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Kjempe fin utsikt, veldig bratt å gå opp. Godt med sikring. Turen taes på eget ansvar da det er veldig bratt.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, 824mikaelw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.