Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra sted

Bra butikk med godt utvalg, fin plassering midt i Skien sentrum rett ved Arkaden og ser veldig bra... les mer

Anmeldt 1. august 2018
SupEvan
,
Norge
via mobile enheter
Fantastisk opplevelse både for meg som ansatt og for kunden, byens beste kaffe

Her er det mulig å få gode råd, bli med på både tur og enkelt opplevelser i lokalmiljøet, rigger... les mer

Anmeldt 5. juni 2018
Tom O
Les alle 4 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (4)
Filtrer anmeldelser
4 resultater
Vurdering fra reisende
3
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
3
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
Anmeldt 2. oktober 2018

Dette er vel en kjede, men butikken virker allikevel personlig og hyggelig. Betjeningen er godt oppdatert på hva de selger, så det er ikke noe problem å få gode tips og informasjon. Til tross for at dette er en spesialbutikk, har de ofte gode tilbud. I tillegg til godt øl, har de også enkelte kvalitetsmatvarer fra lokale leverandører.
Flott butikk som skaper godt miljø og variasjon i sentrum. Om du så er avholdsmann, vil du finne mye godt her.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Roger C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Bra butikk med godt utvalg, fin plassering midt i Skien sentrum rett ved Arkaden og ser veldig bra ut!!

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2018

Her er det mulig å få gode råd, bli med på både tur og enkelt opplevelser i lokalmiljøet, rigger gjerne grillfesten, eller ordner underholdning

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Tom O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.