Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei plass for ungdommer”
Anmeldelse av O'Learys

O'Learys
Vurdert som nr. 40 av 52 Restauranter i Skien
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Typisk Amerikansk kjederestaurant. Burger cola og BBQ saus. Bowling og øl. Ungt og uerfarent
personell. Maten som du må bestille og betale i baren, smakte godt, og interiøret er helt greit. Jeg tror dette er et sted for folk mellom 25 og 35 år. Jeg for min del er ferdig med Amerikanske kjederestauranter.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Roger C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2630 av 37 anmeldelser

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Vi spise lunsj og bowlet etter maten. Tilrettelagt slik at man kunne bowle etter maten. Okej mat og service. Det var mange tv skjermer i lokalet som kan virke forstyrrende. Men det kanskje konseptet.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Bestilte Cola, fikk pepsi. Ingen form for beklagelse eller opplysning om at de ikke serverer Coca cola. Hele kvelden ødelagt. Maten var ok.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Christine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde høye forventninger og gledet oss hele familien til å besøke det nye flotte stedet i Skien, men allerede i mottagelsen begynte problemene, de mente jeg ikke hadde bestilt, selvom jeg både hadde skriftlig bekreftelse og kunne fortelle hvem jeg hadde snakket med og hva jeg hadde sagt.
Det ble etterhvert ordnet og vi fikk et bord, bestillingen var treg og maten ble servert hulter til bulter, dvs vi fikk maten til ulike tider og de som hadde bestilt forrett fikk denne etter hovedretten. Maten var lunken, osten bar kald og ikke smeltet på burgeren. Skulle vi ha mer å drikke, og se på dessert menyen måtte vi ta tak i servitører som gikk forbi, noen glemte oss igjen så vi måtte hele tiden huke nye.

Den eneste grunn jeg gir dem karakteren gjennomsnittlig er pga lokalene og inventaret. Maten, de ansatte og servicen var helt elendig.

Dato for besøk: november 2018
5  Takk, Php7980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, med masse stemning i hele lokalet. Hyggelig og uformell betjening med et smil på lur

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 822stigh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på O'Learys, så også på

Skien, Skien kommune
 
Skien, Skien kommune
 

Har du vært i O'Learys? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din