Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 15:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin tur på Telemarkskanalen

Interessant opplevelse og være med gjennom slusene. Vi tok hele turen, men den siste delen ble litt... les mer

Anmeldt 3. august 2021
Flygel
,
Bjerkvik, Norge
via mobile enheter
En herlig båttur

Det er vel verdt å ta en tur langs Telemarkskanalen. Det er opplevelsesrikt men også fredfylt... les mer

Anmeldt 31. juli 2021
pah1962
,
Oslo, Norge
Les alle 173 anmeldelsene
  
Anmeldelser (173)
Filtrer anmeldelser
173 resultater
Vurdering fra reisende
116
46
6
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
116
46
6
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 173 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Dersom man ønsker å oppleve Telemarkskanalen uten å ta båt er det en fin tur å kjøre langs slusene. Jeg startet ved Ulefoss og videre til Eidsfoss, Vrangfoss, Lunde, Kjeldal og Hogga. Slusingen tar tid, så det var like greit å oppleve kanalen fra landsiden. Vangfoss var mest spektakulær mens Lunde var mer åpent og vakkert. På de to siste stoppene kom man nærmere innpå kanalen. Enkelt å parkere alle plasser og en fin kjøretur.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, ekbno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Telemarkskanalen tilbyr en reise i det gamle slusesystemet fra Skien til Dalen.
Vi hadde bestilt kanaltur med overnatting på Dalen hotel, med lunsj på Viktoria.
Siden vi reiser med hund (Kongepuddel) tilbød mannskapet å låne lugaren hennes, slik at hunden kunne ligge trygt der mens vi spiste lunsj i restauranten.
Anbefaler en tur med veteranbåtene i Telemarkskanalen og bestill gjerne lunsj under reisen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, IngarBrenna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Turen fra Akkerhaugen til Lunde ble en fantastisk opplevelse i nydelig vær. Stor suksess for oss i overraskende nydelig vær Hilsen Johnny Stiansen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Tydeligvis mange som reiser i Norge nå. Veldig fullt, men vi var heldige å fikk plass på Telemarken nedover kanalen fra Lunde til Ulefoss. For oss var det en passende lengde på ca 2 timer. Flott natur og kjekt å oppleve slusene. Parkerte bilen på ved slusa på Lunde og tok rutebuss tilbake fra Ulefoss. Rimelig og praktisk. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Turen på kanalen er fasinerende - og personalet utrolig hyggelig! Her kan man nyte flott natur og bli servert mat og drikke underveis.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, maritanette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser