Hadde sett kafeen på Instagram, og kjørte ens ærend innom Skien på vei til sørlandet for å spise her. Bildene viste en superkoselig kafé med atmosfærisk bakgård, og en meny med mange fristelser, så forventningene var høye. Det var dessverre ikke verdt svippturen innom der, selv om snickerskaken var veldig god da.
Grønne planter har blitt et populært konsept, men det er viktig å huske å vanne dem. På Humlegården var vi omringet av halvdøde, triste planter. Det ødela for helhetsinntrykket.
Maten vi bestilte var helt ok. Bestilte en toast med hummus, og en med spicy avocado. Det var litt fjøssmak på hummusen, hvordan de enn klarte å få til det.. avocadotoasten var bedre, men ingenting å skrive hjem om. Hadde også en smoothie med mango og ingefær, kan ikke klage på den.
Humlegården var et godt eksempel på at det sjelden er lurt å få altfor store forventninger til noe, da blir man ofte skuffet. De gjør en god innsats på Instagram i det minste.