Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint konsept”
Anmeldelse av Humlegarden

Humlegarden
Vurdert som nr. 20 av 51 Restauranter i Skien
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Jeg vil gjerne være med på å støtte slike konsepter som dette stedet har. Da det virker å ligge litt gode holdninger bak.

Jeg kan absolutt anbefale bowlen med kakao og peanøtt, den var god både i smak og i størrelse!

Men jeg håper de en vakker dag får mulighet til å både minske og fokusere menyen til bedre råvarer og mer konsentrerte smaker. Mindre meny mer mer kvalitet i råvarene er alltid å foretrekke for oss!

Jeg var litt lei meg for at de ikke hadde iskaffe, men bare islatte, og at de blandet disse begrepene (men det gjør jo stort sett folk flest).

Vi kommer gjerne tilbake og kan anbefale stedet videre!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 9 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020

Hadde sett kafeen på Instagram, og kjørte ens ærend innom Skien på vei til sørlandet for å spise her. Bildene viste en superkoselig kafé med atmosfærisk bakgård, og en meny med mange fristelser, så forventningene var høye. Det var dessverre ikke verdt svippturen innom der, selv om snickerskaken var veldig god da.

Grønne planter har blitt et populært konsept, men det er viktig å huske å vanne dem. På Humlegården var vi omringet av halvdøde, triste planter. Det ødela for helhetsinntrykket.

Maten vi bestilte var helt ok. Bestilte en toast med hummus, og en med spicy avocado. Det var litt fjøssmak på hummusen, hvordan de enn klarte å få til det.. avocadotoasten var bedre, men ingenting å skrive hjem om. Hadde også en smoothie med mango og ingefær, kan ikke klage på den.

Humlegården var et godt eksempel på at det sjelden er lurt å få altfor store forventninger til noe, da blir man ofte skuffet. De gjør en god innsats på Instagram i det minste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Pingsy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Liker godt konseptet med sunn, vegansk mat, og forventningene var skyhøye fra Humlegårdens bilder på Instagram. Selve kafeen minnet for mye om en hvilken som helst kafekjede, og bakgården var ikke like hyggelig som den fremstår på bilder. Kjempegod juice, helt ok toast og vaffel. Ingen minnerik service.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ailin_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

God nok mat (vi tok suppe, chiapudding, mm). Men når alt er ferdiglaget og står klart i disken/gryta- kun kaffen faktisk må lages - og det ikke engang er spesielt mye kunder - så er det godt gjort å bruke over 15 minutter på å servere. Betjeningen, hyggelig nok, oser av flegma.

Dato for besøk: november 2019
Takk, EyAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Første som møter deg er en utrolig fin atmosfære. Bestilte meg en Acai bowl med proteinpulver i og en tropical smoothie med kokos. Elsket smakene fra første bit.
Flott sted for folk som vil spise sunn og god mat, bør oppleves.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Jan Fredrik M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Humlegarden, så også på

Skien, Skien kommune
 
Skien, Skien kommune
 

Har du vært i Humlegarden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din