Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Etter 40 min skulle de starte å lage min mat”
Anmeldelse av Dattebayo Skien AS

Dattebayo Skien AS
Vurdert som nr. 36 av 54 Restauranter i Skien
Prisklasse: USD 2 - USD 54
Beskrivelse: Dattebayo er ikke en vanlig sushi-takeaway. Vi har i tre ar utviklet en meny som vi rett og slett er gradig stolte av. Og nar vi ekspanderer, sa gjør vi heller ikke helt som normalen: Vi startet i vakre Bø, og na utvider vi inn i Skien by med brask, bram og vannvittig god sushi.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Dattebayo er ikke en vanlig sushi-takeaway. Vi har i tre ar utviklet en meny som vi rett og slett er gradig stolte av. Og nar vi ekspanderer, sa gjør vi heller ikke helt som normalen: Vi startet i vakre Bø, og na utvider vi inn i Skien by med brask, bram og vannvittig god sushi.
Anmeldt 16. september 2021

Bestilte usle 6 biter futomaki sammen med en slik boba drikke. Etter 40 minutter mistet jeg litt tålmodighet og spurte om det var lenge igjen. Da skulle de begynne å lage kyllingen som skulle brukes i maten
Det ble bare boba drikke på meg i dag
Boba drikken var forresten heller ikke ferdig tilberedt

Dato for besøk: september 2021
Takk, svein903
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 9 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021

Jeg vet og huske fint på at dro det var delig øy ser wet ikke klare å jenteder rarthys nå måtte tet på

Dato for besøk: mars 2021
Takk, 886mildrida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2021

Veldig god kvalitet på fisken som blir brukt. De er veldig finke til å lage maten og maten ser veldig delikat ut.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, anderskA7620CU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2021

Nå er det tredje gang vi prøver take away her,og de er alltid forsinket,maten er ikke ferdig til tiden. Må vente 20-30 minutter ekstra hver gang! Så nå gidder vi ikke bestille her mer:(

Dato for besøk: februar 2021
Takk, Kjetil O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2020 via mobile enheter

Skuffende. Vi velger ofte en sushirestaurant når vi ønsker en enkel middag. Dattebayo i Skien er vel, i motsetning til navnebroren i Bø, en som vi ikke går tilbake til. Løs ris og kald tempura. For mye ris i forhold til fisk. Vi kjøpte i tillegg noen vårruller. Vårrullene smakte godt.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, jo-og-co
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dattebayo Skien AS, så også på

Bø I Telemark, Bø i Telemark kommune
Skien, Skien kommune
 

Har du vært i Dattebayo Skien AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.