“Fikk ikke vann til min datter på 1 år fordi jeg ikke hadde kjøpt noe.”
Anmeldelse av Kremen Arkaden

Kremen Arkaden
Vurdert som nr. 47 av 86 Restauranter i Skien
Anmeldt 28. august 2022

Overskriften sier vel alt.

VELDIG varmt, og jeg hadde glemt vannflasken i bilen. På vei tilbake til bilen spurte jeg Kremen om jeg kunne få en pappkopp med vann i og sugerør. Men det fikk jeg ikke siden jeg ikke hadde kjøpt noe der.

Spurte også damen bak kassen; Sier du nå at jeg ikke kan få vann til min 1år gamle datter som er tørst fordi jeg ikke har kjøpt noe hos dere?

Hun bekreftet med ja, dessverre.

Jeg har lagt igjen mye penger her, men det stopper nå dessverre :)

Dato for besøk: august 2022
Takk, martinoK3832IZ

Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Vi var her en torsdag i 1630 tiden. Vi var tre venninner. Vi bestilte sandwich med brie mm. Det var rikelig. Brødet, brie og salaten var ferskt. Vi bestilte også kaffe og te da bestemors hage. Stort pluss at de har god the i løsvekt. Kommer igjen.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 894hannes
Anmeldt 15. mars 2020

Fin plass å få seg enkopp kaffe og noe å bite i. De har greit utvalg av kaffe og maten de serverer er helt grei. Gode kaker.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Restaurantgjesten
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Dårlig service og maten virket som den var flere dager gammel. Jeg klaget og da fikk jeg bare beskjed at maten var god men det ikke var alle sin smak. Det var en kylling sandwich som smakte gammel

Dato for besøk: februar 2020
Takk, bredeb2000
Anmeldt 18. november 2019 via mobile enheter

God kaffe, koselige lokaler og hyggelige ansatte. Fin plass å gjøre litt skolearbeid på. Kommer definitivt igjen.

Dato for besøk: november 2019
Takk, sandrajD7195JH

Reisende som så på Kremen Arkaden, så også på

Har du vært i Kremen Arkaden? Del dine erfaringer!