Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mentalt tilbakestående”
Anmeldelse av MAX

MAX
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Skien
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Skien - Nenset
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkommen til MAX i Skien - Nenset
Anmeldt 22. august 2021

Mentalt tilbakestående han som stod bak kassa, fikk helt feil burger, og sa jeg ikke skulle ha brus 10 ganger, fikk med brus

Dato for besøk: august 2021
Takk, larss54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Ventet i 45 min på maten (Drive-Thru). Gikk inn 2 ganger for å spørre om maten. Andre gangen ba vi om å få pengene tilbake, da fikk vi pengene og maten. Dette var meget god service, men dette er jo ikke bærekraftig virksomhet, og var nok et engangstilfelle siden vi måtte vente såpass lenge. Det var 2 kunder inne i restauranten, mens det var 5 biler hvor de fleste ventet en god stund på maten.
En bil som kom 20 min etter vi hadde betalt, fikk maten før oss. «Fast food» ville jeg ikke kalt denne sjappa.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Phlizzy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mai 2021

Alltid feil på bestillingen, dårlig service. Vanvittig misfornøyd med max Skien. Sendt flere mailer uten å få noe svar.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, Odaemili3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mai 2021

Utrolig frekke ansatte og narkomane som jobber her! Helt for ekstremt. Forferdelig de som jeg snakket med

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, sandrapPeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2020 via mobile enheter

Begynte med at de ikke hadde den drikken jeg hadde bestilt. Ok..
Fikk med burger og chips.
Chipsen stinka og smakte gammel frityrolje. Så den gikk i søpla. Burgeren stinka fjøs og smakte bare salt med en kvalmende, udefinerbar ettersmak.
Så etter en bit gikk den i søpla. Heldigvis slapp jeg unna med en stopp for å spy på vei hjem.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Sonja A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MAX, så også på

 

Har du vært i MAX? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.