Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 19:00
Se gjennom høydepunkter
Gøye dager

Kjempe bra badeland. Gøy med stor sklie, hinderløype og bølgebasseng. Praktisk med ulike basseng... les mer

Anmeldt 26. juli 2023
familyfirst10
,
Kristiansand, Norge
Supert badested for småbarnsfamilier

Flott badeanlegg med flere sklier. Fritidsparken har også muligheter for klatring, skøyter og mer... les mer

Anmeldt 16. juli 2023
Oslove_12
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 104 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (104)
Filtrer anmeldelser
104 resultater
Vurdering fra reisende
53
38
8
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
38
8
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 104 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2018

Veldig moro sted med mye å gjøre, jeg har brukt svømmehallen og minigolfområdet og har ingen klager der.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hkrosa, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2019

Hesiann,

Tusen takk for super anmeldelse av Skien fritidspark. Så gøy at du fikk prøvd flere av aktivitetene i parken.
Velkommen tilbake til mere gøy i parken☺

Sporty hilsen
Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Et fint sted for familien, med mye å gjøre.
Ok frokost og middag.
Rommene var greie, men kan minne litt om leirskole.
Veldig hyggelig ansatte som var svært behjelpelige:)

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, bordicte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hkrosa, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2019

Hei Lill,

Vi takker så mye for at du tok deg tid til å gi oss den flotte anmeldelsen. Gøy å høre at hele familien likte seg i det brede tilbudet av aktiviteter. Siden du var her i fjor sommer har vi pusset opp resepsjonen, spisesalen og flere av rommene. Vi skal passe på å gi tilbakemelding til de ansatte om at dere syns de var veldig hyggelige og svært behjelpelige. Velkommen tilbake for å se hvor fint vi har fått det☺

Sporty hilsen
Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Fritidsparken har med sitt allsidige program med mange forskjellige altiviteter og den fantastiske badeparken som passer til store og små, blitt en perle i grenland skien som folk vet å bruke.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, janegilomland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hkrosa, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2019

Hei Jane,

Tusen takk for din flotte anmeldelse av Skien fritidspark. Gøy å høre at du liker det brede aktivitetstilbudet vi har i parken. Vi anser det fantastiske badelandet for å være "øyestenen" i parken. Velkommen tilbake til oss.

Sporty hilsen
Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Masse å gjøre for folk i alle aldre! Blir fort mye folk, så har en små barn må en passe godt på disse slik at ingen springer de ned!! Iskaldt i garderoben..

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, camillamariat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
hkrosa, Salgssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei Camilla,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter besøk hos oss.
Ekstra gøy å høre at du synes det var masse å gjøre for folk i alle aldre.
Velkommen tilbake til dere opplevelser hos oss.

Hilsen ansatte i Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Fritidsparken tilbyr ulike aktiviteter både ute og inne. Denne gangen var vi i uteområde i regi av fritidsparken. Da vi var en stor gruppe. Flott arrangert i flotte naturområde og tilrettelagt.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser