Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:30 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjempe flott badeanlegg.

Vi reiste hit fra Bø i Telemark når det var for dårlig vær til å finne på noe ute. Dersom man... les mer

Anmeldt 27. juli 2020
Silje281
,
Knarvik, Norge
via mobile enheter
Sommerferie på Skien fritidspark!!

Sommerferie på Skien fritidspark anbefales på det varmeste!! Mye å gjøre for liten og stor... les mer

Anmeldt 20. juli 2020
Kristine N
,
Horten, Norge
Les alle 93 anmeldelsene
  
Anmeldelser (93)
Filtrer anmeldelser
93 resultater
Vurdering fra reisende
48
36
6
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
48
36
6
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 93 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi reiste hit fra Bø i Telemark når det var for dårlig vær til å finne på noe ute. Dersom man kommer der på regnværsdager som oss så må mam påberegne ventetid dersom man ikke er der når de åpner.
Flotte garderober med familierom som man kan skifte på i lag. Dusj anlegget var fint, med en grei «bås» som man kan sitte de aller minste i mens man dusjer. Da slipper man at de løper vekk hele tiden.
Inne på anlegget er det ett stort varmt terapibasseng, boblebasseng, ett basseng som går fra 0cm og oppover over 1,5 meter. Perfekt for de små å leke i vannkanten der. I tillegg var det ett basseng som de små kunne gå i. En stor rusjebane og en litt mindre.
Det var også basseng ment for svømming og ett stupebasseng.
De har også kafé der inne som man kan få seg noe å spise. På denne måten kan man få en god dag der inne. Betalingen i kiosken skjer via armbåndet du fikk ved innbetaling. På den måten slipper du å ha verdisakene dine med inn i badeanlegget.
Vi betalte rundt 450kr for to voksne og to barn under 3år for å komme inn.Vel verdt pengene.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Silje281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hk R, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei Silje,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en slik SUPER anmeldelse.
Vi ser at dere setter pris på fasilitetene i badeland med alt fra garderobeløsning, dusjsone, bassng for barn med rutsjebane, flere basseng for voksne samt pengefri betaling i kafe.

"Kjempe flott badeanlegg" er en tittel vi vet å sette pris på.

Velkommen tilbake til mere gøy i parken☺


Sporty hilsen
Skien fritidspark


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Sommerferie på Skien fritidspark anbefales på det varmeste!! Mye å gjøre for liten og stor. Eldorado for aktive barn! Vi bodde på Hotellet, et fint familiehotell med veldig serviceinnstilt og hyggelig personalet. Supert med sykkelutleie! Veldig bra sykkel!
Kommer garantert tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Kristine N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hk R, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei Kristine,

Tusen takk for TOPP tilbakemelding fra deg.
Så hyggelig at dere valgte å legge ferien til Skien fritidspark og at hele familien koste seg med mange aktiviteter.
Alltid gøy å høre at gjestene setter pris på serviceinnstilt og hyggelig personale på Hotellet i parken. Dette skal vi bringe videre. Velkommen tilbake på ferie både vinter og sommer.

Sporty hilsen
Skien fritidspaark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en super dag i klatreparken.

Masse mestringsfølelse for se små (6 og 10)

Ingen kø og god instruksjon.

4 ulike baner og 3 ulike zip lines.

Fra 80 cm, neste nivå 110 og siste nivå 140(12-åring)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, trulsf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hk R, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei Truls,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en slik SUPER anmeldelse.
"Masse mestringsfølelse for barna" er som musikk i våre ører.
Også hyggelig å høre at dere fikk god instruksjon.

Velkommen tilbake til mere moro i parken☺

Sporty hilsen¨
Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2020

Skien fritidspark er trolig det beste tilbudet av denne karakteren i Norge. Glimrende ulike aktiviteter, svært dedikerte og motiverte ansatte, fornuftige priser og en allsidighet du neppe trodde var mulig i en mellomstor by i Norge. Anbefales sommer og vi ter. Jeg har brukt det ukentlig, opp til tre-fire ganger i uken i ti år.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, OveMellingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hkrosa, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2020

Hei Ove,

Vi takker så mye for at du tok deg tid til å gi oss en så flott anmeldelse. "Trolig det beste tilbudet av denne karakter i Norge" er det all grunn til å være stolt av. Når du i tillegg legger merke til at de ansatte er dedikerte og motiverte er det absolutt noe de ansatte blir glade for å høre. Det at du har brukt parken ukentlig i ti år er jo helt fantastisk.

Vi sees snart igjen☺

Sporty hilsen
Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2019 via mobile enheter

Var i spa/velværeavdelingen. Flott stez og avslapping. Bør bruke god tid. Hyggelig atmosfære. Det er 18 års grense

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hkrosa, Informasjonssjef på Skien Fritidspark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2020

Heisann,

Tusen takk for super anmeldelse fra deg etter besøk i Spa-og velværavdelingen. Hyggelig å høre at du satte pris på god atmosfære. Du gir godt råd om å beregne god tid.

Velkommen tilbake☺

Vennlig hilsen
Skien fritidspark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser