Kjempe bra badeland. Gøy med stor sklie, hinderløype og bølgebasseng. Praktisk med ulike basseng... les mer
Flott badeanlegg med flere sklier. Fritidsparken har også muligheter for klatring, skøyter og mer... les mer
Vi var 15 stk med stort og smått. Badeanlegget hadde fasiliteter til både de store og de små. Hotellet hadde store rom og det var ikke noe problem for barna å kunne leke på rommet. Maten var ikke noe å klage heller på. Personalet er hyggelig og hjelpsom.
Hei Haakon,
Tusen takk for fin anmeldelse fra deg.
Hyggelig å høre at både store og små koste seg på hotellet med store rom, god mat og hyggelig betjening.
Badelandet falt også i smak👌
Skien fritidspark
Flott badeanlegg hvor en kan tilbringe hele dagen. Kjekt for både stor og små. Fint i garderober, inne i badeanlegg og i kafé. Supert med kontantfrie løsninger, kunne dog vært litt mer opplyst.
Best å være fra åpningstid, da det var en del kø når gi gikk ca midt på dagen.
Heisann,
Tusen takk for flott anmeldelse fra deg.
Hyggelig å høre at både store og små koste seg i badeanlegget og at dere satte pris på den kontantfrie løsningen.
Håper vi sees snart igjen😊
Skien fritidspark
En fin opplevelse,- jeg besøkte Fritidsparken for 10 år siden. Det var en fin stemning i svømmehallen og god plass i bassenget.
Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.
Så hyggelig å høre at du syns det var fin stemning i badeland og god plass i bassengene.
Vi håper å se deg snart igjen☺
Sporty hilsen¨
Skien fritidspark
Dårlig kan ikke engang feire bursdag med barnet mitt da skien fritidspark har regel på max 1 voksen...
Dårlig
Hei,
På grunn av stort smittetrykk i kommunen og krav om å holde 2 meter avstand måtte vi ha strenge restriksjoner i bursdagsrommet, som ikke er så stort. Denne tiden er nå heldigvis over og bursdager kan nå feires nesten som normalt igjen.
Skien fritidspark
Vi besøkte Skien Fritidspark for å prøve klatreparken. Det var gøy for store og små! Parken har 4 klatreløyper i ulik vanskelighetsgrad og flere sip-linere i ulik lengde. Vi fikk 5 minutter instruksjon på det tidpunktet vi hadde bestilt på hjemmesiden. Deretter kunne vi boltre oss fritt frem til stengetid. Dagskort koster 185kr for voksen. Der er 3 timer gratis parkering. Parken har også badeland og minigolf med egne billetter.
Hei Erlend,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.
Så hyggelig å høre at dere syns det var gøy for store og små i klatreparken.
Billettbestilling på nett fungerte også fint siden dere fikk oppplæring til bestilt tid!
Det virker som at dere satte pris på å være i klatreparken helt frem til stengetid.
Vi håper å se dere snart igjen om det er i klatreparken, på minigolfbenen eller i badeland☺
Sporty hilsen¨
Skien fritidspark
Nå I corona perioden er det ikke greit med kø fra resepsjonen og ut til parkeringen. Det finnes heller ikke kontroll inne i anlegget på hvor mange mennesker eller avstanden mellom dem. Da vi kom i dag måtte vi pent reise igjen. Ankomsthallen var stappfull, badeanlegget var så fullt at bassengkantene var befolket med vesentlig mindre enn en meters avstand rundt hele bassenget ved stupetårnene. Restriksjoner overholdes ikke og folkemengden er ute av kontroll. Gjør deg selv og andre en tjeneste å ikke Reis hit nå.
Heisann,
Takk for din tilbakemelding.
De tre siste uken i juli hadde vi en enorm pågang i badeland. Køen ble dessverre lang siden vi satte begrensninger på hvor mange vi ville slippe inn av gangen. Dette for å sikre at de som er i Badeland klarer å overholde 1 meters regelen med god margin. Vi har nå satt opp avstandsmarkeringer i køsonen og vi har iverksatt ganske mange flere tiltak som står på plakater og ligger ute på vår hjemmeside.
Vi ønsker dere velkommen tilbake☺