Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god stemning”
Anmeldelse av Jacob & Gabriel AS

Jacob & Gabriel AS
Vurdert som nr. 3 av 51 Restauranter i Skien
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 39
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Vårt fokus er lokale råvarer, spennende smaker, avslappede omgivelser og stolthet i alle ledd.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og veldig god stemning. Koste oss med god mat, servert av flink betjening. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Hans N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (201)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 201 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Du finner ingen bedre kulinarisk/gastromatisk opplevelse i Telemark.
I tillegg til råvarer av utsøkt kvalitet og fagfolk som legger både sjel og kreativitet i din matopplevelse får du en lun og stilren opplevelse i et dempet lokale med høy standard. Servitørene her bærer preg av å elske sin jobb og forklarer mer enn gjerne alt om måltidet du skal spise.
Er du på jakt etter en spesielt god matopplevelse er dette stedet å besøke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MrMaylove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Bordbestilling via Internett gikk smertefritt. Vi ble godt tatt i mot og valgte treretters meny alle i følget. Her var en mengde gode smaker satt godt sammen. Altså en hyggelig smaksopplevelse. Hovedretten var kalv, det var helt OK, men det manglet det lille løftet for virkelig å gjøre dette til en minnerik opplevelse. Vinene vi ble anbefalt passet godt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Dag Willy T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Har besøkt denne restauranten før, da de hadde hadde en hyggelig beliggenhet ved bryggene i Skien. Opplevelsen nå var som en front mot front kollisjon i 80 km.....elendig beliggenhet og mat som om di skulle stoppe på et gatekjøkken på vei til Gvarv ! - Styr unna !!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Flaer1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Droppet inn uten reservasjon, men fikk et bord for to etter litt ventetid i baren.
Hyggelig personale, god atmosfære og trivelig miljø. Det tok litt tid mellom rettene, men de var vellsmakende og delikate. Men, det mangler liksom litt alikevel. Terningkast fire, en sterk en.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, christianbD9581IP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jacob & Gabriel AS, så også på

Skien, Skien kommune
 
Skien, Skien kommune
Skien, Skien kommune
 

Har du vært i Jacob & Gabriel AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din