“Misfornøyd”
Anmeldelse av Jacob & Gabriel As

Jacob & Gabriel As
Vurdert som nr. 4 av 86 Restauranter i Skien
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Internasjonalt
Beskrivelse: Vårt fokus er lokale råvarer, spennende smaker, avslappede omgivelser og stolthet i alle ledd.
Anmeldt 27. november 2023

Opplevde litt av ett lureri. Bestilte 5 retter, maten var god den, men ble spurt om vi ville ha kaviar på en rett og trøffel på en annen, uten å opplyse oss om at det ble tillegg i prisen! Dette er ikke greit!! Det blei faktisk 300kr ekstra pr.pers på en gruppe på 15! Spurte aldri den ansvarlige for betalingen eller opplyste den som skulle betale, at det blei tillegg i pris! For dårlig!!!!

Dato for besøk: november 2023
2  Takk, Merete N

Anmeldt 22. oktober 2023 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig champagne lunsj med 2 retter og champagne. Fiskesuppen var utsøkt med nydelig hjemmebakt brød til. Champagnen smakte nydelig.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 966kari_
Anmeldt 15. oktober 2023 via mobile enheter

Vi var to par på retro biffaften som J&G kjøre eh er torsdag for tiden.
Biff med karamellisert løk, bernaisesaus og pommes frites høres kanskje kjedelig ut, men ikke hos J&G. Biffen var mør og smakfull med nydelig karamellisert løk på toppen. Bearnaisen er hjemmelaget og himmelsk. To av oss valgte en retro-meny ‘med rekecoctail, seibiff med løk og tilslørte bo deponer til dessert. De som valgte dette kunne melde om svært gode smaker og de ble gode og forsynte. Det var mye folk på resturanten, men servicen er likevel helt topp. Servitørene er svært oppmerksomme. Vi storkoste oss!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Anker68
Anmeldt 27. august 2023 via mobile enheter

Vi ankom Skien ganske sent og var klare for middag. Leste om Jacob & Gabriel og gikk dit. Det var Winemaker Dinner denne dagen men vi fikk raskt bord selv om vi ikke hadde booket.
Vi fikk en fantastisk 4retters, hvor vi alle var enige om at pastaen med sopp, samt kjøttet var helt overlegent godt!
Vinene var nydelige, selv for en som ikke er særlig glad i vin, sevicen var upåklagelig.
Vi kommer gjerne tilbake til Jacob & Gabriel neste gang vi er i Skien!
Tusen takk for en herlig kveld!

Dato for besøk: august 2023
Takk, sivsmestad
Anmeldt 6. juli 2023

Valgte en 5 retter med vinpakke. Maten var virkelig en gastronomisk opplevelse med flere lag med smak i hver rett. De brukte gode råvarer , som de selv hevder er lokale.

Betjeningen var oppmerksom og serverte i et riktig tempo. De ( eller mer nøyaktig hun) , forklarte både mat og vin. At hun virket genuint glad i jobben gav en merverdi for oss som kunder.

Atmosfæren på stedet er veldig bra, nå valgte vi å dra på en onsdag som sikkert er en av de mer rolige dagene som passet oss godt.

Det eneste jeg kan finne på å trekke litt for er vinpakken. For min gane følte jeg at vinen ble litt "intetsigende " på 2 av rettene , med de 3 andre harmonerte den godt med rettene, så neste gang velger jeg nok uten vinpakke.

For å summere, en virkelig gastronomisk opplevelse som alle bør ta seg råd til. Trivelig og flink betjening, god atmosfære. Hva drikke angår tror jeg at jeg velger selv neste gang.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, TorKarlsen

Reisende som så på Jacob & Gabriel As, så også på

Skien, Skien kommune

Har du vært i Jacob & Gabriel As? Del dine erfaringer!