Er ca 3 år siden jeg var her sist, men dette stedet har tapt seg etter min mening. Bestilte en biff for 2 (Dagens cut) og mer kjedelig rett skal man lete lenge etter. Biff med løk er godt det, men hører mer hjemme på en veikro enn det gjør på en restaurant som selv fremstår som en fine dining restaurant (iallefall slik det ble servert her). Ytrefileen, som var "dagens cut", hadde dessuten rukket å bli lunken ved servering. Vinkartet er virkelig rikholdig, men de mangler fullstendig magemål når det gjelder påslag i pris. Forstår godt at de ikke har lagt ut vinlista sammen med menyen på nettsiden sin. Det frister lite å komme tilbake dit for å gi det en ny sjanse ( uhell kan selvfølgelig alltid skje, selv på de beste restauranter). Veldig synd da dette har vært det eneste stedet hvor man har hatt en viss kvalitet på maten i en by blottet for gode restaurantopplevelser. Tips: Skjerp dere med maten, senk prisene på vin og gi folk en større valg ved å ta inn rimeligere viner (finnes så mye god vin uten at man må opp i prisklassen 1500 til 4000).