“Roter med bestillingen gang på gang”
Anmeldelse av Burger King

Burger King
Vurdert som nr. 23 av 86 Restauranter i Skien
Beskrivelse: Well-known fast-food chain serving grilled burgers, fries & shakes
Beskrivelse: Well-known fast-food chain serving grilled burgers, fries & shakes
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Burger King er Burger King - helt grei mat. Men de to siste gangene vi har handlet her har vi fått feil mat. Vanskelig å få sjekka det når man får det i bilen og det er kø bak, og det burde stengt tatt ikke være nødvendig heller.

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, 333meretheb

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Burger King Skien er lett tilgjengelig med bil og god kapasitet inne. Vi fikk god service, maten smakte som den pleier på Burgerking og vi fikk det vi bestilte. Det var rent og ordentlig der.

2  Takk, Erlend1973
Anmeldt 1. juli 2023

Dato for besøk: juli 2023

Reisende som så på Burger King, så også på

Har du vært i Burger King? Del dine erfaringer!