stegaboy
22.6 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
24.2 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Se flere hoteller i Skien
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Ved bestilling to dager før,forsikret vi oss med hotellet at vi kunne få rom ved siden av hverandre pga situasjon som kreves i jobben vår.Var inne tidlig ankomstdato for å høre om alt var ok fortsatt og fikk nei på at vi kunne få rom slik vi hadde bestilt.daIkke snakk om å prøve ordne slik vi hadde bestilt.da måtte de flytte oss til Porsgrunn...hadde ikke bestilt her om vi ikke kunne få det vi trengte,men hadde ikke mulighet bytte by når vi var ankommet. Kom tilbake kl 16,da var ikke rom nr 2 ferdig vasket.innsjekk var kl 15...Rom 1 derimot var ikke vasket ordentlig.Overflater var klissete,gammel mat etter tidligere gjester i kjøleskap,papirrester under senger på teppet.Sa ifra til en meget hyggelig jente i resepsjonen.(Derimot ble ikke dette fjernet før vi dro etter 2 netter på hotellet)vi vasket derfor ned tingene selv.Smittevern og vasking i disse koronatidene var det mangel på.Så dette ved frokosttid også da det ikke alltid ble vasket mellom spisende,vasket under duk men ikke der man tok på duk etc.
Må trekke frem flotte ansatte som stod på under frokost og var smilende og flinke til tross for lang kø og mye mennesker som skulle serveres nå når det ikke er mulig med buffé. Kveldsmat var tørt og inneholdt ikke det hotellsiden sier med suppe,salat og varmrett.afternoonsweets var heller ikke på hotellet som skrevet på siden. Grei parkering i nærheten. Rom bærer preg at de trenger en oppgradering. Sur dame i resepsjon ved innsjekk(dagen etter var hun meget ufin mot annen ansatt som vi besøkende hørte tydelig)dette kommenterte flere på utsiden etterpå også. De andre på hotellet var derimot blide,flinke,god service og stod på i denne annerledes tiden for hotellet.Bruker alltid nordic choice kjeden ved hotellopphold,men denne opplevelsen disse dagene gjorde oss ikke lystne på nytt besøk her desverre. Bedre renhold trengs,spesielt i denne tiden.Servicekurs på en kvinnelig ansatt i resepsjonen og få ordnet det man har bestilt..da hadde man nok hatt et bedre opphold:)

1  Takk, janniche4
Anmeldt 8. juli 2020

Kom med bil og ble henvist til å gateparkere og at hotellet hadde reserverte parkeringsplasser på baksiden av hotellet, som man kuue betale for med EasyPark.
Det viste seg at gateparkeringen, som det sto reservert på, var privat parkering for leilighetene i bygget ved siden av, fordi damen i resepsjonen hadde glemt å si at det var i bakgården hun mente. Vi fikk bare en lapp på ruten denne gangen, men vi kunne blitt tauet bort. IKKE BRA.

Hotellet har servering av kveldsmat, og den har vi betalt for. Fruen og jeg var på kanaltur fra Skien til Dalen og så tidlig ta vi ikke ville rekke hjem innen kveldsmaten var ferdig.
Tok en telefon til resepsjonen og lurte på om det var mulig å sette til side litt mat til oss, siden vi kom sent hjem. Erfaring fra tidligere opphold på Clarion Collection tilsa at dette var mulig.

På hotellet i Skien var dette IKKE MULIG, men hun tilbød oss at hun kunne se om det var noe igjen når kveldsmaten var ferdig, så kunne hun sette det til side, men da måtte vi BETALE for det. Summen var ikke så stor, men prinsippet om å betale for mat jeg alt har betalt for bød meg sterkt imot.
Det hun tilbød meg var altså å betale for mat jeg alt hadde betalt for og som ellers ville bli kastet - det er topp service det...

Som platinakunde hos Choice er jeg vant til profesjonell oppførsel, med et ekstra snev av god service og villighet til å strekke seg litt ekstra.
Clarion Collection Hotell Bryggeparken klarte på vårt 2 netters opphold å feilinformere om noe så grunnleggende som hvor hotellet har parkeringsplasser og i tillegg forsøke å få oss til å betale for mat de ellers ville kastet og som vi i prinsippet alt hadde betalt for.

Møkkahotell - vi kommer ikke tilbake hit

Romtips: Velg et rom bort fra Lekteren hvis du er nødt til å bo på dette hotellet
3  Takk, eholst
Anmeldt 4. juli 2020

Dobbeltseng, ikke spesielt bred, større problem at den gikk ned på midten. Skuffet over at de ikke hadde så mye som 1 glass rødvin å servere til kveldsmaten. Resepsjonen påsto også at isbitmaskinen var ødelagt så vi ikke kunne få med isbiter på rommet. Men vann med isbiter fikk jeg til kveldsmaten. Burde også vært bedre informert om at rommet ikke ble rengjort, og håndklær ikke skiftet. Var kun et skilt ved innsjekkingen, og ikke i synsvinkel.

Takk, Kasting55
Anmeldt 18. mai 2020

Vi besøkte hotellet under koronatiden og var forberedt på lite gjester og spesielle tiltak. Som forespurt ved bookingen fikk vi rom med dobbeltseng i høy etasje. Dette rommet, 551 svarte ikke akkurat til forventningene. Det var trangt og utsikten fra vinduet går rett inn i leiligheter i nabobygget som ligger svært nær. Det medførte at vi hadde gardinene for under hele oppholdet. Det var svært mye støy/susing fra ventilasjonsanlegget og takventilen var rett over senga. Senga var utslitt med en dyp grop midt i madrassen. Det ble ingen god natts søvn for å si det slik. Med en enkel db måler på telefonen målte jeg 42db over sengen og over 50 på badet midt på natta. Lysbryter en på badet var ikke aktiv uten å slå på lyset i gangen. Og kanalutvalget på TV var begredelig pluss at signalkvaliteten var elendig. Oppsummert var rommet dårlig men rent og med en hyggelig velkomstmelding på sengen. Frokosten var i unntakstilstand og man bestilte mat gjennom en luke fordi det var ikke tillatt å servere buffet, greit nok. Det kunne vært fint med en oversikt over utvalget,kanskje utstilt på et bord ved luka e.l slik at valget for gjestene kunne vært gjort enklere med en bedre opplevelse. Hun som sjekket oss ut var svært hyggelig for øvrig. Tror ikke det blir Clarion neste gang vi evt besøker Skien.

Dato for oppholdet: mai 2020
2  Takk, Carl G
Anmeldt 29. oktober 2019

Det beste med Bryggeparken er plasseringen på bryggekanten.
Rom er av "gjennomsnittlig" god norsk kvalitet. Rene, pene og ryddige rom. Akseptabel størrelse.

Frokost er også bra. Lobby har begrenset tilbud, men funker OK.
Lite parkering rundt hotellet, men henviser til parkering på langtidsfelt for offentlig parkeringssselskap til lav pris.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Tengs
tjobings, General Manager på Clarion Collection Hotel Bryggeparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2020

Kjære gjest
takk for flotte ord- det betyr mye for oss. Gode tilbakemeldinger gjennom TripAdvisor gjør det lettere for andre og nye gjester å finne fram til oss- så fortsett gjerne med å fortelle om oss.

Velkommen tilbake anytime

Med vennlig hilsen