Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 146
Vis tilbud
Hotels.comUSD 146
TravelocityUSD 146
CheapTicketsUSD 146
Orbitz.comUSD 146
Trip.comUSD 146
Destinia.comUSD 147
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (423)
Filtrer anmeldelser
423 resultater
Vurdering fra reisende
190
129
59
30
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
190
129
59
30
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 423 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig plassering helt nede ved sjøen. Litt støy fra fontene og nærliggende restauranter, men ikke veldig forstyrrende. God kveldsmat for barna og frokosten var god. Greit med parkeringsplasser. Dusjen hadde bra trykk for å være hotelldusj.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, atcollider
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi ble tildelt er rom som vi ikke bestilte. De forklarte det med at det var fullbooket - ingen god forklaring, synes jeg. På bildet ble det vist et romslig rom med balkong, med en dobbel seng og det var mulighet for en ekstra seng. Vi fikk et lite rom med tre separate senger, hvorav ekstra seng var elendig - den falt fra hverandre og laget masse lyd da man beveget seg. Det var ingen balkong, bittelite rom uten tilgang til vinduet, fordi der plasserte de Den ekstra sengen.
Air condition var dårlig, vi var nødt å åpne vinduet og høre på utestøy fra kaféen rett foran hotellet som varte en god stund.
Rengjøring ble ikke gjort etter den første natta (grunnet korona, sa de). Vi fikk rene håndklær i resepsjonen (da vi ba om dem) og la de skitne håndklærne utenfor rommet i gangen - disse ble ikke tatt bort til slutten av oppholdet vårt.
Skitne kopper, tomme flasker sto i lobbyen/TV-stua LEEEENGE etter folk hadde forlatt stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, arina08118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi møtte en stresset resepsjonist da vi kom for å få rom, og køen var lang.... . Rommet fikk vi med nød og neppe etter mye diskusjon. Flere gjester fikk ikke rom før etter 17 og det manglet håndklær på flere rom. Vaskekluten lå igjen på rom, men det var reint.
Ved en tilfeldighet fikk vi høre at vi måtte bestille frokost, men at så mange hadde bestilt at vi måtte ta til takke med et 45 min intervall. Jeg regner med at hotellet er klar over at mange som overnatter skal på Telemarkskanalen og båten går kl.08.10. På bestillingssiden, på billett-bekreftelsen og på en tavle i resepsjonen står det at det serveres aftensmat som består av varmrett, salat og suppe. Vi fikk kald lapskaus. Hotellet frister også med te/snacks på ettermiddagen. Dette hadde de kuttet ut, men uten å fjerne det fra nettstedene.
TV-kontrollen manglet batterier, det manglet lyspære på badet, og NRK-kanalene manglet teksting.
Som gjest kan man tåle mye hvis betjeningene er hyggelig og imøtekomne, men dessverre her trenger alle grundig opplæring før de tar i mot gjester.

Romtips: Velg et annet hotell hvis mulig
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, maja55Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

På vei til Skien ble vi oppringt fra hotellet, men når vi prøvde å ringe opp igjen, kom vi rett på svarer. Da vi ankom, ble vi fortalt at familierommet vårt ikke lenger var ledig. Vi fikk to dobbeltrom i stedet. Før vi gikk og la oss spurte vi resepsjonisten om når frokosten åpnet og stengte. Vi fikk beskjed om at vi måtte bestille tid for frokost på grunn av covid-19. Vi fikk to alternativ, og valgte siste alternativ som var frokost kl 09.45. Neste morgen gikk vi ned til frokost kl 9.45, men da var det fullt i restauranten. Vi fikk oss et frokostbord kl 9.55. Da var det nesten ikke mat igjen i bufferen, og vi klagde oss litt oss mellom. Det ble overhørt av en ansatt, og hun uttrykte høyt og tydelig at det ikke var fint sagt, og at de gjorde så godt de kunne. Vi forklarte at vi hadde fått frokostbord til 9.45, men måtte stille oss i kø likevel. Så i stedet for å passe på at vi fikk mat likevel, ble all mat ryddet vekk. Da klokka var 10.01 var all mat ryddet vekk
Rommene var gamle, men ok rengjort.
Vi kommer nok ikke tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mona_446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fint beliggenhet for hotelle. Var skuffet over mange ting på selve hotelle. Dårlig med parkering. Måtte betale bilparken ved ankomst. 2 dager. Så kommer vi over til hotell rommene. Dårlig sofasenger..barna klarte ikke ligge på de. Ubehagelige. Hadde ikke såpe på badet, og ingen vannkoker. Veldig dårlig kveldsmat. Smakte ikke bra, og ikke noe utvalg av vegetar mat. Når vi spurte, sa de på resepsjonen at, pågrunn av corona er det sånn. vis vi ønsket vegetar mat måtte vi betale extra. Vi har jo betalt mye penger ved bestilling av oppholde. På.hjemmesiden deres står det at det er utvalg av suppe,brødmat og varmtvann til kveldsmat, men når vi kom, ble det servert ikke noe av det. Bare 1 porsjon med varmmat. Og det var kald lasagne. Fra kl 15.00 til 17.00 skulle man få servert bakevarer, men det var ikke noe. Hvorfor oppdaterer ikke dere det på hjemmesiden, at pågrunn av corona , er det ikke servering av utvalget ting. Dere tar fult betalt fra oss, og vi får ikke det,som er skrevet på hjemmesiden. Jeg vil tilslutt gi en pluss til en av de ansatte som jobbet på resturante. Hun het UNA. Flott service av henne og hun smilte til alle som kom forbi henne. Ingen av oss er fornøyd med oppholde vårt. Jeg anbefaler ikke noen og reise til dette hotell. . Hilsen skuffet familer

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 19rekhar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser