Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
29.0 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Svømmebasseng
35.7 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Svømmebasseng
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
33.6 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Ved stranden
Se flere hoteller i Skien
Anmeldt 23. mars 2022 via mobile enheter

Hotellet i seg selv var helt ok, ikke noe spesielt den ene eller den andre veien. Det som derimot trakk veldig opp var servicen. Den var godt over snittet! De har «fika» mellom kl 15-17, som var vafler, kostnadsfritt. Og kveldsmat mellom kl. 18-20. Det spiste jeg ikke men det så ut som en full middag, kylling, suppe etc. Jeg tror det også var gratis. Frokosten ville jeg gitt 6 av 10 poeng. Ganske standard men ferske,
varme croissanter trekker opp. Vi spiste også lunsj og den var også relativt god med pluss for desserten. Treningsrommet var også helt greit, hakket større enn endel andre hoteller jeg har vært på. Men ingen tredemølle. Jeg hadde booket der igjen.

Dato for oppholdet: mars 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Veronica H
Anmeldt 16. februar 2022

Reiste i forbindelse med Hellbillies konsert på Ibsenhuset. Veldig hyggelig personale i resepsjon, snille og omgjengelige/fleksible både med innsjekk og sen utsjekk. Ville trygt anbefalt dette hotellet både med beliggenhet, koselig interiør med blant annet peisestue og trivelig dame i renholdspersonalet. Prisen var også ok! Takk for oppholdet.

Dato for oppholdet: februar 2022
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, IngeSimonsen
Anmeldt 30. januar 2022 via mobile enheter

Flott hotell midt i smørøyet av Skien. Koselig område og kort vei til flotte turområder, restauranter og shopping.
Koselig hotell, sjarmerende atmosfære. Trivelige ansatte. Stille og rolig frokost. Anbefales på det sterkeste hvis du ønsker å besøke Skien.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, Hans Erik C
Anmeldt 20. november 2021 via mobile enheter

Hyggelige ansatte, og god rengjøring på rommet.
Rommet var stort og fint, jeg valgte rom i den nye delen av hotellet da det ikke er vegg til vegg teppe i disse rommene.
Rituals såpe til hender og kropp (i dusjen).
Det er frokost, vafler midt på dagen og kveldsmat. Jeg ble positivt overrasket av kveldsmaten, det var et fullverdig middagsmåltid.
Gratis kaffe når som helst i resepsjonen.
Innsjekking kl 15 men jeg kom 3 timer for tidlig og de fikset dette uten ekstra kostnad for meg.

Dato for oppholdet: november 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, pernilled2014
Anmeldt 8. november 2021 via mobile enheter

Hotellet logger veldig sentralt til i byen. Enkel parkering rett utenfor. Fin utsikt over elva og deler av byen. Be om rom i ny fløy. Fine rom med god støydemping.
God frokost og bra service i resepsjonen.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, 880ll