Lisa
      7.6 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
      7.7 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
      Se flere hoteller i Skien
      Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Maken til hyggelig personale finnes ikke alle fra rengjøring - resepsjon og restaurant gjør alt de kan og mere til for at du skal trives.
      Samtidig ligger hotellet til kanalen med fin utsikt.
      Mat er inkludert og veldig god.
      Hit kommer vi helt sikkert tilbake.

Takk, 000else
      Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Ble ønsket velkommen av en hyggelig ansatt, følte oss velkommen. Veldig bra kveldsmat, som er inkludert. Frokosten var enkel, men likevel smakfull. Det er en terrasse utenfor, så jeg kunne få morgen kaffen og en røyk. Hotellet kan trygt anbefales. Kommer gjerne igjen.

Takk, Odddah
      Anmeldt 8. mai 2022 via mobile enheter

Alle ambisjonene signaliserer det lille ekstra som ligger i collection, men nivået er sånn den normalt hotell ... Ikke ille, helt greit, men heller ikke høyere. Rot under innsjekking, frokosten er langt fra overdådig, og personalet virker uforberedt på konfirmasjonshelga, der de burde være klar over at det kommer familier med masse småbarn og da går det hardt på eplejuice, sjokoladepålegg og croissanter. Jeg ville forventet at en kjede som dette var klar over sånt. Men de har i det minste kjedens trademark aggressivitet i å rydde bord, det er nesten så maten forsvinner foran deg om du skulle kikke ut vinduet et sekund. Til neste konfirmasjon blir det nok et annet hotell her i Skien. Men som hotell var det forsåvidt helt greit, men altså samtidig heller ikke mer enn helt greit.

Dato for oppholdet: mai 2022
      Takk, anchr65
      Anmeldt 8. april 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet, midt i sentrum og nært på Telemarkskanalen. Moderne, store rom. Nydelig frokostbuffé med et rikholdig utvalg. Koselig peisestue. Godt tilbud å kunne spise kveldsmat gratis på hotellet. Litt lytt mellom rommene. Mye smelling i dører og lyd fra toalett som drar ned i etasjer over

Dato for oppholdet: april 2022
      Takk, Inge E
      Anmeldt 23. mars 2022 via mobile enheter

Hotellet i seg selv var helt ok, ikke noe spesielt den ene eller den andre veien. Det som derimot trakk veldig opp var servicen. Den var godt over snittet! De har «fika» mellom kl 15-17, som var vafler, kostnadsfritt. Og kveldsmat mellom kl. 18-20. Det spiste jeg ikke men det så ut som en full middag, kylling, suppe etc. Jeg tror det også var gratis. Frokosten ville jeg gitt 6 av 10 poeng. Ganske standard men ferske,
      varme croissanter trekker opp. Vi spiste også lunsj og den var også relativt god med pluss for desserten. Treningsrommet var også helt greit, hakket større enn endel andre hoteller jeg har vært på. Men ingen tredemølle. Jeg hadde booket der igjen.

Dato for oppholdet: mars 2022
      Takk, Veronica H