Thomas K
Dato for oppholdet: november 2022
Romtips: Bo på Comfort Porsgrunn
0.2 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
2.3 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Ladegaarden Skien er en gammel og ærverdige herregård
0.6 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
7.7 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
22.6 km fra Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Se flere hoteller i Skien
Anmeldt 3. oktober 2022

Overnatting en weekendnatt i oktober. Fikk oppgradert rom, nøkkelkort stod ferdig i resepsjonen da jeg kom. Mao meget rask innsjekk :-).
Mulighet for gratis å steke seg vafler til ettermiddagskaffe, og gratis kveldmeny. Kaldmat, thaisuppe og kylling/ris/salat. Veldig bra.
Fikk rom i 4 etasje i nyeste bygget, med vindu mot vannet (hotellet ligger på bryggekanten i sentrum av byen).
Meget rent, og hyggelig betjening. Bar, kafe m.m. i nærmeste bygninger. Meg et stille.

Romtips: Be om rom i den nyeste fløyen. Eneste minus her er små vinduer). Den eldre fløyen har større vinduer. Spør gjerne etter utsikt mot havna.
Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, janinger2016
Anmeldt 3. oktober 2022 via mobile enheter

Helt greit hotell sentralt ved sjøkanten i Skien og fin gangavstand til sentrum av byen. Koselig bryggeområdet foran hotellet, hvor man kan finne både restauranter og kafeer. Hotellet har trivelig betjening og god frokost. Vi ble lovet rom med utsikt over sjøen, men fikk et tilbaketrukket rom med begrenset utsikt. Dårlig seng!

Takk, Fharald
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

Hotellet har en fin beliggenhet.
Bra frokost.
Hyggelig betjening.
Men jeg må dessverre gi hotell kun 2 stjerner pga rommet.
Rommet vi bodde var helt utrolig slitt, slitte gulvtepper som burde vært skiftet for lenge siden.
På rommet sto det 2 stoler og de burde bare bli flyttet ut av rommet, de gjør ikke rommet godt men trekker rommet ned.
De var ødelagte og rett og slett møkkete med flekker på seg, man har i hvertfall ikke lyst å sitte på de. Ta nå de ut av rommet.

Bord på rommet har også flekker, lite innbydende.
Med tanke på at vi har betalt 1900kr natten så er vi ganske missfornøyde.
Vi var sammen med 3 andre og vi alle fikk 3 rom med så dårlig standar. Her trengs det enn sikkelig oppussing.

1  Takk, AnetteH_12
Anmeldt 15. august 2022

Beste renholdet jeg har hatt på et hotellrom på det jeg kan huske. Stille og rolig. Eneste jeg kan trekke for var at airconditionanlegget ikke funka strålende, så var noe varmt å sove (var heller ingen vinduer så umulig å lufte)

Takk, DiasVoff
Anmeldt 9. august 2022

Fantastisk bra hotell. Vi overnattet her 4 netter i sommer, skulle egentlig bare bli i 2 dager men servicen var så bra. SUPER service fra vi sjekket inn til vi dro. Smilende og hyggelige ansatte i resepsjonen hele døgnet,. Vi reiser med hund og rommet var helt greit. Frokosten var veldig bra. Rent og ryddig .

Dato for oppholdet: juli 2022
1  Takk, EINAR INGE L