Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 167
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 211
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (313)
Filtrer anmeldelser
313 resultater
Vurdering fra reisende
57
121
95
29
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
57
121
95
29
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 313 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018

Dersom en skal på en Skienstur er dette hotellet å anbefale. Fin beliggenhet midt i sentrum, men lite støy på rommet tross alt. Bra rom og veldig gode senger, rein og fint. Nå prøvde vi bare frokosten i og med vi var på julebord en annen plass, men den falt helt i vår smak. Blide og hyggelige i resepsjonen og matsalen. "Gameldags" hotell med sjel og hygge.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Bokke dette hotellet i forbindelse med høstfesten på Grenland fhs. Brukte litt tid på finne parkering. Ikke mange plasser de hadde på to forskjellige steder ved hotellet og ikke godt merket. Kunne blitt flinkere der. Innkjekkingen var bra. Rommet kjempe fint. Gode senger og blennings gardiner. Sov kjempe godt. Kjempe god frokost. Alt man kunne tenke seg av pålegg samt varm mat som kokt egg, stekt egg, bacon, pølser og mye mere. Finnes noe for en vær smak. Alt i alt annbefaller jeg hotellet på det sterkeste så å si midt i sentrum. Kommer gjerne i gjenn ved en sinere annledning.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 24bentec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer S, Daglig leder på Thon Hotel Hoyers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Hei Bente C.
Tusen Takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at du var fornøyd.
Velkommen tilbake til oss neste gang du skal besøke Grenland og Skien.
Christer L. Sørensen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018

veldig lang korridor til rommet. ellers bra men litt kaldt på rommet da vi kom.fikk oppgradert rom til mini-suite uten tillegg i pris. veldig hyggelig betening og kjempegod frokost. anbefaler gjerne dette til andre.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Arve G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer S, Daglig leder på Thon Hotel Hoyers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Hei Arve G.
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss neste gang du kommer til Skien og Telemark
Med vennlig hilsen
Christer L. Sørensen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Dersom dere er glad i mugg, eld gammlet rom som er godt preget av fukt og ønsker å vaske opp hele bagasjen etter en kvelds besøk fordi alt har fått seg et aroma av det fuktige rommet uten luftsirkulasjon og med innpakket vinduer med nattklubb som nabo og er glad for å føle bassen i senga fra nabo nattklubben til sent på morgenen før konferanse eller jobb, anbefales dette hotellet på det sterkeste.
Senk alle forventninger til hva et 1 stjerne hotell burde hatt til minus 10 så kanskje kan dere være litt forberedt på hva dere kan ha i vente dersom dere ved feil har bestilt rom på dette hotellet.

Lykke til med å få dusje uten vann.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ArioBS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018

Beliggenheten veldig sentral, et minus at togstasjonen ligger så langt unna, men hotellet
kan ikke noe for at NSB legger stasjonen sin i utkanten av byen. Parkering for bil på hotellets område, prisen vet jeg ikke.

Romtips: rom på baksiden, selv om man da ikke har utsikt
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 647Engeland647
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christer S, Daglig leder på Thon Hotel Hoyers, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018

Hei. Så hyggelig å høre fra deg.
Takk for god tilbakemelding. Vi er nå det eneste byhotellet i Porsgrunn/Skiensområdet med egen fullservice restaurant, så god mat og service er viktig for oss og vi setter pris på alle tilbakemeldinger.
Velkommen tilbake til oss neste gang du skal til Skien/Telemark.
Christer L. Sørensen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser