Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 136
FindHotelUSD 136
TripadvisorUSD 136
TravelocityUSD 136
CheapTicketsUSD 136
Orbitz.comUSD 136
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (306)
Filtrer anmeldelser
306 resultater
Vurdering fra reisende
57
118
93
29
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
57
118
93
29
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 306 anmeldelser
Anmeldt 19. april 2020

Sentrumsnært, hotell med en god "karma", samt en problemfri parkering. Flinke og blide ansatte gir deg en varm velkomst samt en god start på dagen. Utfordringen med Corona er ivaretatt på en god og trygg måte.

Dato for oppholdet: april 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Concordiaharmoni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Dette er et koselig hotell med historie og god atmosfære . God pris
Utrolig hyggelige ansatte .
God frokost
Beliggenhet er helt super i sentrum , nær Resturanter og utesteder .
Fint å gå litt langs elven , og kort avstand til shopping senter
Buss og tog

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, bentehalvorsen467
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Veldig koselig, ærverdig hotell med mye historie. God service og god mat, både frokost og middag var meget bra! Og rommet var helt OK, relativt nyoppusset og pent. God seng. Kommer gjerne tilbake. Prisen var det ingenting å si noe på.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Harald I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting i forbindelse med et arrangement i Skien. Vi kom tidlig men rommet var klart. Kjempekoselig betjening i resepsjonen. Rommet var rent og fint. God seng men klargjort for en person. Det samme med hånkleder. Dette fant vi på "hylla" og måtte ordne selv. Greit det for så vidt. Det som trekker litt ned var avskilt WC og bad. WC var romslig men uten vask, badet var knøttlite og uten hylle for div toalettutstyr. Men dette er et gammelt ærverdig hotell så det er kanskje ikke så rart. En herlig frokost ventet oss dagen etter. Koselig betjening og fin atmosfære. Vi kommer sikkert igjen.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Jeg tilbrakte et par gode dager på det ärverdige Thon Hotel Høyers i Skien. Oppholdet var som forventet;en innertier. Betjeningen er det intet å utsette på og hotell Høyers holder en meget høy standard. Forøvrig er også Skien en särdeles flott by som vekker mange gode minner.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, visitor-benjamin1777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser