Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 156
Booking.com
Hotels.comUSD 156
PricelineUSD 166
eDreamsUSD 157
CheapTicketsUSD 156
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (322)
Filtrer anmeldelser
322 resultater
Vurdering fra reisende
58
124
97
31
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
124
97
31
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 322 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Gammelt ærverdig hotel. Litt gammelt og slitt men bra service. ligger sentralt i byen ved bryggafrokosten var grei, tross korona tider. Fikk ikke til smart tv’n. Det var et minus. Hyggelig betjening , pluss for servering av kaffe i frokostsalen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 417beatej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Overnattet en natt på enkeltrom og rommet var rent og pent, god enkeltseng, minibar, strykebrett, føner og paraply. Badet hadde den minste vasken jeg noensinne har sett og knøttliten dusj ved siden av. Heldigvis var toalettet i en egen nisje, men ingen steder å sette toalettsaker. Rommet manglet ventilasjon og ble veldig varmt, ved lufting støyet det fra ventilasjonsanlegg i bakgården og det luktet tidvis sigarettrøyk.

Hotellet bar preg av slitasje, men har sitt særpreg som bør ivaretas bedre. Velger ofte Thon pga god frokost, men her manglet det lille ekstra og frokosten ble en skuffelse. Hotellet kunne gjerne hatt informasjon om at man kan parkere på rådhusplassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, ekbno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Har hatt et utrolig flott opphold på Høyers, et ærverdig og stilfullt hotell med masse sjel.
Ligger midt i hjertet av Skien sentrum med et personale second to none.
Flott frokost og gode rom om enn litt rufsete i kantene.
Vi kommer definitivt tilbake hit

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, pauKai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fikk rom selv om vi var impulsive og bestilte dagen før. Måtte bestille frokost kvelden før pga korona, men det fungerte flott. God og nok mat. Prøvde omelett og amerikansk.

Veldig imøtekommende og hjelpsomt personale. Og det var rent.

Eneste minus at kjøleskapet ikke virket.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde flotte dager på Høyer hotell i juli. Personalet gjorde sitt beste for at vi skulle få et fint opphold. Business-rom kan anbefales for en liten familie. A la carte-frokosten var en god ide under Korona.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, m0nicast_leh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser