Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 22.10.21
Priceline
USD 164
Vis tilbud
Hotels.comUSD 169
eDreamsUSD 169
FindHotelUSD 178
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (322)
Filtrer anmeldelser
322 resultater
Vurdering fra reisende
58
124
97
31
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
124
97
31
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 322 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fikk med en gang følelsen av å være gjester, og meget hyggelig dame i resepsjonen. Fikk svar på alle spørsmål og god informasjon.
Gode parkeringsmuligheter, og for oss som skulle videre på Telemarkskanalen, var dette en veldig grei lokasjon av hotell, bare et lite stykke unna. Hotellrommet var noe slitt , og frokostservitøren noe sur, men det ble totalt overskygget av hyggelig mottagelse, og avskjed, i resepsjonen .

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ArvidReigstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Ærverdig og historisk hotell, sentralt i Skien. Noe slitt, ingen AC. Vi fikk familierom på solsiden og selv om temperaturen kun var 20 c utenfor, så gjorde sola at det var Minst 25 grader på rommet. De hadde plassert ut en vifte som var ok, men på varme dager hadde rommet vært dødaren. Hyggelig personale, både hotellsjef og servitører hilste på oss. God frokostbuffet. Vi fikk låse sykler inn i bakgården. Gratis parkering for bil. Kommer gjerne igjen, men velger et annet hotell i høye temperaturer. Rommet var for øvrig stort og fint, bra størrelse på badet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, rayros79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her for 1 natt på ferie, bruker ofte Thon siden vi har medlemskap. Beliggenheten er veldig bra! Hotellet funker forsåvidt fint til overnatting. Det er små rom, ELENDIG tv og Internett! Men gode senger og vennlig staff.
Frokosten derimot kunne vært bytta ut med en yoghurt fra Rema 1000 og økt i kvalitet...

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnineMadelene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Gammelt ærverdig hotel. Litt gammelt og slitt men bra service. ligger sentralt i byen ved bryggafrokosten var grei, tross korona tider. Fikk ikke til smart tv’n. Det var et minus. Hyggelig betjening , pluss for servering av kaffe i frokostsalen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 417beatej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Overnattet en natt på enkeltrom og rommet var rent og pent, god enkeltseng, minibar, strykebrett, føner og paraply. Badet hadde den minste vasken jeg noensinne har sett og knøttliten dusj ved siden av. Heldigvis var toalettet i en egen nisje, men ingen steder å sette toalettsaker. Rommet manglet ventilasjon og ble veldig varmt, ved lufting støyet det fra ventilasjonsanlegg i bakgården og det luktet tidvis sigarettrøyk.

Hotellet bar preg av slitasje, men har sitt særpreg som bør ivaretas bedre. Velger ofte Thon pga god frokost, men her manglet det lille ekstra og frokosten ble en skuffelse. Hotellet kunne gjerne hatt informasjon om at man kan parkere på rådhusplassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, ekbno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser